Χατζηγιάννης: Όλη η αλήθεια για τη Φεράρι

Χατζηγιάννης: Όλη η αλήθεια για τη Φεράρι
Η δήλωση του λογιστή του Μιχάλη Χατζηγιάννη περί κλοπής των πινακίδων της Φεράρι που ανήκει στον τραγουδιστή, οδήγησε και τους δυο στον εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με 3 σοβαρές κατηγορίες.
Τι συνέβη με τη Φεράρι του Χατζηγιάννη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες. Η ιστορία, όμως, αρχίζει έξι χρόνια πίσω.

Το 2008 ο Μχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε τη Φεράρι από τη Γερμανία για 70 χιλιάδες ευρώ και το αντίστοιχο παραστατικό κόπηκε στην εταιρία του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής δεν εξόφλησε το πολυτελές αυτοκίνητο με την παράδοσή του, αλλά «έσπασε» το ποσό σε γραμμάτια. Όπως είναι γνωστό σε μια τέτοια αγοραπωλησία υπάρχει φόρος παρακράτησης.

Από τότε μέχρι και σήμερα κανένας δεν είχε αναφερθεί στη Φεράρι και στην παρακράτηση που δεν είχε αποδοθεί. Πριν από λίγες μέρες, που οι αστυνομικοί κύκλοι το τοποθετούν ανάμεσα στις 22 με 25 Αυγούστου, ο λογιστής του Χατζηγιάννη εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και δήλωσε την κλοπή των πινακίδων της Φεράρι, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή φυλασσόμενο σε μία μάντρα. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν το συμβάν και κατέληξαν να ανακαλύψουν ότι η…μάντρα ήταν έκθεση αυτοκινήτων και η Φεράρι έφερε κανονικά τις πινακίδες της!

Σε ερώτηση του ιδιοκτήτη της έκθεσης αυτοκινήτων σχετικά με το αυτοκίνητο, η απάντηση που έλαβαν οι αστυνομικοί ήταν ότι «το αυτοκίνητο βρίσκεται εκεί από το 2009 και είναι προς πώληση»!

Ανάμεσα στα υπόλοιπα που μαθεύτηκαν από τις αστυνομικές πηγές είναι ότι βρέθηκε πρόσφατα αγοραστής και προφανώς η πρόθεσή του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν μετά τη δήλωση για κλοπή των πινακίδων να έβγαζε καινούριες πινακίδες και άδεια για να παραδώσει το αυτοκίνητο στον νέο ιδιοκτήτη, άρα δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει και τη χρωστούμενη παρακράτηση για την αρχική αγορά του από το 2008.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...