Χατζηδάκης: Δύο φορές έφτασα κοντά στην παραίτηση

Χατζηδάκης: Δύο φορές έφτασα κοντά στην παραίτηση
Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης δηλώνει πως μετά την απόφαση Σαμαρά να τον αφήσει εκτός κυβέρνησης δεν θα κάνει καριέρα εσωκομματικής αντιπολίτευσης
Δύο φορές είχε σκεφθεί να παραιτηθεί ο Κωστής Χατζηδάκης από τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης, μια λόγω των αντιδράσεων του Αγροτικής Ανάπτυξης για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και μία λόγω της αλλαγής στάσης του ΠΑΣΟΚ στις λαϊκές αγορές, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής». Υπογραμμίζει πως οι τιμές στο γάλα δεν έπεσαν, γιατί δεν προωθήθηκε η ρύθμισή του για γάλα 11 ημερών αλλά η ρύθμιση που ήθελε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. «Όλοι, όσοι επισημαίνουν ότι η ρύθμιση για το γάλα δεν δούλεψε ας συμφωνήσουν σε μια καινούργια» διαμηνύει.

Δηλώνει πως μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τον αφήσει εκτός κυβέρνησης «δεν θα κάνει καριέρα εσωκομματικής αντιπολίτευσης», ενώ επιμένει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. Τάσσεται εναντίον των πρόωρων εκλογών, λέγοντας: «Όχι στους τακτικισμούς, όχι στους πειρασμούς για πρόωρες εκλογές… Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές τον τόπο, με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ας πάρει την ευθύνη». Τέλος, σημειώνει πως με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί «ουτοπία» οποιαδήποτε συζήτηση για «μεγάλο συνασπισμό».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...