Χειροπέδες σε δύο άντρες που διακινούσαν παράνομο καπνό

Χειροπέδες σε δύο άντρες που διακινούσαν παράνομο καπνό

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 01/03/2016 – 14:50

παράνομος καπνός

Συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Αγρινίου οι επιβάτες ενός αγροτικού αυτοκινήτου που μετέφερε πάνω από 20 κιλά λαθραίου καπνού.

Συγκεκριμένα, οι δύο επιβάτες του αγροτικού, ηλικίας 61 και 54 χρόνων αντίστοιχα ,είχαν ξεκινήσει …τις διαδρομές τους προκειμένου να διακινήσουν τον λαθραίο καπνό.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μεταφοράς του παράνομου καπνού «έπεσαν» πάνω σε άντρες του αστυνομικού τμήματος ,οι οποίοι θεώρησαν ύποπτο το αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν και το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στην καρότσα του Ι.Χ. φορτηγού, εντοπίστηκαν τρεις σακούλες με παράνομο επεξεργασμένο χύμα καπνό συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και στάλθηκαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.

Στη συνέχεια, οι επιβάτες του αγροτικού συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μάλιστα ο 61χρονος επιβάτης του αγροτικού οχήματος , κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή καθώς στο όχημα  βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο που η άδειά  είχε λήξει πριν από… εννέα χρόνια!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...