Χωρίς Καπίνο στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Χωρίς Καπίνο στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

καπίνο

Tο πρώτο επεισόδιο στην ιστορία του Στέφανου Καπίνο παίχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας  με την πληροφόρηση ότι θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο διεθνής γκολκίπερ δεν υπολογίζεται μέχρι νεωτέρας και κατ’ επέκταση δεν θα μπει το πρωί της Τρίτης  στο αεροπλάνο για το Τορίνο.

Όλα είναι ρευστά πάντως με τον Καπίνο, καθώς εμπεριέχει και αρκετή δόση ρίσκου να μείνει εκτός ομάδας και να πορευτεί ο Ολυμπιακός με τον Προτό βασικό και τον άπειρο Χουτεσιώτη ως εναλλακτική επιλογή.

O Τάκης Λεμονής θα έχει μία συζήτηση με τους ιθύνοντες και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνει η ανατροπή και ο Καπίνο να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αποστολή για το Τορίνο:

«Η δεύτερη αγωνιστική του UEFA Champions League είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ταξίδι στο Τορίνο, όπου την Τετάρτη θα κοντραριστεί με τη Γιουβέντους. Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αμέσως μετά το τέλος της ο κ. Τάκης Λεμονής έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.»

πηγή:filathlos.gr

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302743-CHoris-Kapino-sto-Torino-o-Olympiakos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...