Άγρια «κόντρα» Κακλαμάνη με Κοντονή και Γεωργιάδη: Δεν θα μου το κάνετε αρένα

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, με τον Προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να έχει έντονο διάλογο με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και στη συνέχεια να κάνει αυστηρή παρατήρηση προς τον κ. Κοντονή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε να πάρει τον λόγο, ο κ. Κακλαμάνης του απάντησε ότι έχει ήδη δώσει τον λόγο στον κ. Γεωργιάδη και όταν ο υπουργός επέμεινε, ο Προεδρεύων της Βουλής είπε σε υψηλούς τόνους: “Το ότι είστε υπουργός δεν σημαίνει θα παίρνετε τον λόγο όποτε θέλετε. Τον λόγο τον δίνει το Προεδρείο τη στιγμή που εκείνο κρίνει”. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταξύ τους έντονος διάλογος.

 

Λίγο αργότερα όταν ο κ. Γεωργιάδης παρενέβη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Κοντονή ο κ. Κακλαμάνης είπε σε έντονο ύφος στον αντιπρόεδρος της ΝΔ και τον υπουργό Δικαιοσύνης: “Καλά τώρα έχετε την εντύπωση ότι θα μου το κάνετε αρένα; Για ηρεμήστε”.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/289495-Agria-kontra-Kaklamane-me-Kontone-kai-Georgiade-Den-tha-moy-to-kanete-arena ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...