Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: 21χρονος σκότωσε και έκαψε 76χρονο

Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: 21χρονος σκότωσε και έκαψε 76χρονο

Ανατροπή στην τραγωδία που συγκλόνισε την Κύπρο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο θάνατος του 76χρονου που απανθρακώθηκε στο σπίτι του, δεν ήταν ατύχημα αλλά φόνος.

Αστυνομικές πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι η Αστυνομία, μετά και τα ευρήματα της νεκροτομής που κατέδειξε εσωτερική αιμορραγία μεταξύ άλλων, κατέληξε στη σύλληψη 21χρονου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία που σημειώθηκε σε σπίτι ηλικιωμένης στην ίδια περιοχή, για την οποία είχε συλληφθεί.

Αξιολογώντας λοιπόν πληροφορίες, η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του 21χρονου ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση. Ο 21χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα.

Κίνητρό του ήταν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ληστεία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, κατέδειξαν ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν βίαιος. Οι ανακριτικές αρχές θεωρούν βέβαιο ότι ο νεαρός εισήλθε στο σπίτι του ηλικιωμένου για να τον ληστέψει ωστόσο η ληστεία εξελίχθηκε σε φόνο. Εναντίον του, εξασφαλίστηκε νέο ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική ενημέρωση, έλεγε ότι ο 76χρονος Γιώργος Μαυρομμάτης που ζούσε μόνος του σε ισόγεια μονοκατοικία, ανασύρθηκε νεκρός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις την περασμένη Κυριακή στις 7:10 το πρωί. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε τηλεφώνημα από κατοίκους της περιοχής. Ανταποκρίθηκαν αμέσως δύο πυροσβεστικά οχήματα, η Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Ο Μαυρομμάτης, εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του. Η Πυροσβεστική εκτίμησε ότι ο 76χρονος αντιλήφθηκε την φωτιά και προσπάθησε μάταια να την σβήσει.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/352959-Agrio-egklema-sten-Kypro-21chronos-skotose-kai-ekapse-76chrono ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...