Άρεσαν στη Μίλαν τέσσερις του Ολυμπιακού – Η τιμή πώλησης του Καμαρά

Άρεσαν στη Μίλαν τέσσερις του Ολυμπιακού – Η τιμή πώλησης του Καμαρά

Έχουν πέραση στο εξωτερικό οι παίκτες του Ολυμπιακού και η Μίλαν διαπίστωσε δια ζώσης τη δυναμική των Πειραιωτών που ουσιαστικά την πέταξαν εκτός Europa League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωπος της ιταλικής ομάδας ήταν στο Φάληρο την Κυριακή για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Ξάνθη, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του κυρίως στον Μαντί Καμαρά.

Ο 22χρονος μέσος από τη Γουινέα είχε εξαιρετική παρουσία και φαίνεται πως έγινε κουβέντα των «ροσονέρι» με τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων αναφορικά με την τιμή του.

Οι Πειραιώτες φέρεται να έβαλαν στο τραπέζι μία τιμή πάνω από τα 15 εκατ. ευρώ, αν και θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη για μία ακόμη χρονιά, ώστε να βοηθήσει περισσότερο και παράλληλα να αυξήσει τη χρηματιστηριακή του αξία. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ζητήσουν ποσά που να είναι απαγορευτικά στην παρούσα φάση.

Ο απεσταλμένος της Μίλαν έμεινε εντυπωσιασμένος κι από άλλους τρεις παίκτες που επίσης ξεχώρισαν στον αγώνα του Ολυμπιακού με τους Ακρίτες. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Γκιγιέρμε. Το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου σημείωσαν, ωστόσο, στο μπλοκάκι τους κι άλλοι σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360682-Aresan-sti-Milan-tesseris-toy-Olympiakoy-I-timi-polisis-toy-Kamara ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...