Έκανε το καθήκον του ο Ολυμπιακός

Έκανε το καθήκον του ο Ολυμπιακός

Το γλυκό ποτήρι της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ήπιε ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Παρτιζάν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, σε συνδυασμό με τη νίκη με 3-1 στο Βελιγράδι.

Στο σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός στο 21′ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κλιάιτς, ο οποίος χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε εύκολη εκτέλεση του Καρσελά.

Η Παρτιζάν απάντησε στο 33′ όταν Γιάνκοβιτς σούταρε από τα 20 μέτρα, ο Καπίνο έχασε την μπάλα που έσκασε στο έδαφος και ο Σουμά πήρε το “ριμπάουντ” και έγραψε το 1-1.

Στο 51′ ο Κούτρης από τα αριστερά βρήκε με συστημένη σέντρα τον Φορτούνη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σκοράρει για το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Το τελικό 2-2 γράφτηκε στο 85′ μετά από εντυπωσιακό συνδυασμό από τα δεξιά. Ο Γιάνκοβιτς έκανε την σέντρα και ο Τζούρτζεβιτς με δυνατό σουτ στο πίσω δοκάρι έκανε το 2-2.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο – Κούτρης, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Φιγκέιρας – Ρομαό, Οτζίτζα-Οφόε- Μάριν, Φορτούνης, Καρσελά – Μπεν.

Παρτιζάν (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Ν. Μίλετιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Βουλίτσεβιτς, Γιάνκοβιτς, Έβερτον, Γέβτοβιτς, Σουμά, Τζούρτζεβιτς, Ταβάμπα.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/295347-Ekane-to-kathekon-toy-o-Olympiakos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...