Έκκληση για κοινό δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση απηύθυνε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Έκκληση για κοινό δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση απηύθυνε ο Κυρ. Μητσοτάκης

 
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, απηύθυνε έκκληση στις δημοκρατικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης σε ένα κοινό προοδευτικό μέτωπο και πρόσθεσε ότι οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την πορεία της οικονομίας αλλά και την ποιότητα του ίδιου του πολιτεύματός μας.

«Το σκοτεινό πρόσωπο της διακυβέρνησης Τσίπρα ρίχνει βαριά σκιά επάνω στη δημοκρατία μας. Γιατί όταν η δικαιοσύνη γίνεται εργαλείο για πολιτικές διώξεις, η δημοκρατία απειλείται. Γιατί όταν τα ΜΜΕ δεν είναι ελεύθερα να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση χωρίς να δέχονται απειλές, η δημοκρατία υπονομεύεται.

Γιατί όταν καταδικασμένοι και αμετανόητοι τρομοκράτες, με την ανοχή της κυβέρνησης, κάνουν προκλητικές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, σχεδιάζοντας ενδεχομένως το επόμενό τους χτύπημα, η δημοκρατία τραυματίζεται», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/351106-Ekklese-gia-koino-demokratiko-metopo-apenanti-sten-kybernese-apeythyne-o-Kyr-Metsotakes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...