Έκκληση Ρεν για στάση ευθύνης σε πολιτικούς και ελληνικό λαό

Έκκληση Ρεν για στάση ευθύνης σε πολιτικούς και ελληνικό λαό
Την ανάγκη να σταθεροποιηθεί άμεσα η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα επανέλαβε από το Λουξεμβούργο ο Επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Ecofin.
“Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει άμεσα σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα και όλη η ενέργεια να επικεντρωθεί στην εφαρμογή του προγράμματος, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όλι Ρεν.
Προσέθεσε ακόμα ότι όταν η τρόικα επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου, στόχος είναι να υπάρξει σύντομα ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
“Ελπίζω η αξιολόγηση να είναι θετική, κάτι που εξαρτάται από την Ελλάδα, και να διασφαλιστεί η καταβολή της επόμενης δόσης έγκαιρα”, ανέφερε, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό η αξιολόγηση της τρόικας να ολοκληρωθεί εντός του Ιουλίου, ώστε “να αποφευχθεί μια μη αναγκαία χρηματοδοτική καθυστέρηση”.
Καταλήγοντας, ο Επίτροπος Οικονομίας απηύθυνε έκκληση για στάση ευθύνης σε όλους τους πολιτικούς ηγέτες και στον ελληνικό λαό, για να διασφαλιστεί η σταθερότητα και “για να επικεντρωθούμε στο πρόγραμμα και όχι στη μικροπολιτική”.

ΕΥΡΩΠΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...