Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

  Σας διαβιβάζουμε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ το                οποίο μας εστάλη με το ανωτέρω σχετικό από την Γ.Γ.Π.Π. και ισχύει                   από την από  τις πρωινές ώρες της Κυριακής 21-05-2017 μέχρι και τη                                       Δευτέρα 22-05 -2017.

Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής  Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους.    

                                                                                                                       

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

 

                       ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21-05-2017 ΚΑΙ ΑΠΟ                          ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ

 

Α. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  21 05 2017 :

     ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ                  ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ Η ΕΥΒΟΙΑ.ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Β. TH ΔΕΥΤΕΡΑ 22 05 2017 :

     ΜΕΧΡΙ NΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

 

Y.Γ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ

ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...