Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον ΠΑΣ!

Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε 1-0 την Κέρκυρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν… έθελξε με την εμφάνισή του, είχε όμως την ουσία και χάρη σε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πέδρο Κόντε, πήρε τη νίκη με 1-0 και πήρε σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθειά του για είσοδο στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας της Super League.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης, όμως δεν έβρισκαν διαδρόμους στην εστία του Κουτζαβασίλη. Εν τέλει, ο Πέδρο Κόντε ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο Αργεντινός επιθετικός κέρδισε πέναλτι, έπειτα από χέρι που έκανε ο Ντιμιτρόφσκι και νίκησε τον Κουτζαβασίλη, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Κέρκυρα από το 20ο λεπτό και μετά προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κυκλοφορούσε τη μπάλα, κυρίως από την αριστερή πλευρά.

Στις καθυστερήσεις οι Φαίακες είχαν την πιο μεγάλη ευκαιρία τους στο πρώτο μέρος, όμως το πλασέ του Ανδρεόπουλου, από πλεονεκτική θέση, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν. Η Κέρκυρα προσπαθούσε να απειλήσει, όμως ο ΠΑΣ διαχειριζόταν σωστά το υπέρ του 1-0.

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους σε δύο περιπτώσεις, με Κόντε (50′) και Ζάιρο (52′), την ίδια στιγμή που ο Τουράμ έχανε μεγάλη ευκαιρία στο 51′ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Οι Γιαννιώτες διατηρούσαν το μομέντουμ στα επίπεδα που ήθελαν και παρά τις προσπάθειες της Κέρκυρας, αλλά και τις αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου, το σκηνικό δεν άλλαξε, με το 1-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης του Αρετόπουλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο (79’ Κοροβέσης), Μπέριος, Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Βιντάλ (74’ Γιάχος), Κόντε, Κοζορώνης (89΄Σκόνδρας).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (83’ Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74’ Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (65’ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/271383-Ena-gkol-etan-arketo-gia-ton-PAS ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...