Έντονη αντιπαράθεση Μαξίμου – Πειραιώς για την υπόθεση Novartis

Έντονη αντιπαράθεση Μαξίμου – Πειραιώς για την υπόθεση Novartis

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στο μέγαρο Μαξίμου για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.
Η αξιωματικής αντιπολίτευση κάνει λόγο για «παραδικαστικό κύκλωμα Μαξίμου» και καταγγέλλει ότι δεν έχει προηγούμενο στην Μεταπολίτευση η καταγγελία περί θεσμικής εκτροπής που εξαπολύει κατά της κυβέρνησης η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Διερωτάται αν έχει κάποια απάντηση ο Πρωθυπουργός ή αν έχει «αναθέσει την διακυβέρνηση στον Πολάκη» όπως καταλήγει καυστικά η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου, καταγγέλλει σήμερα δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή. Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στην Μεταπολίτευση, έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει την διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;».

Νωρίτερα, το Μαξίμου είχε εγκαλέσει την ΝΔ για πολύ άγχος και πολλά νεύρα για την υπόθεση Novartis.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Μαξίμου: 

«Πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης, όπως και η ΝΔ, σε σχέση με την υπόθεση Novartis», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ίσως γιατί η απόδραση από τη χώρα ενός κρίσιμου εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο αποφεύχθηκε στο παρά πέντε και δεν θα έχουμε στην υπόθεση αυτή νέο “Χριστοφοράκο” και πιθανά επανάληψη της ατιμωρησίας, όπως στην υπόθεση Siemens», τονίζει εν συνεχεία το γραφείο του πρωθυπουργού, και προσθέτει: «Ίσως πάλι, γιατί κάτι γνωρίζει και ανησυχεί. Σε κάθε περίπτωση του συνιστούμε ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

«Και επειδή του αρέσει για το θέμα αυτό να βγάζει και δηλώσεις στην αγγλική γλώσσα, θα τον παρακαλέσουμε αν μπορεί να μας μεταφράσει τη λαϊκή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης», επισημαίνει στη συνέχεια.
«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! », καταλήγει το σχόλιο του Μαξίμου.
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/350572-Entone-antiparathese-Maximoy-Peiraios-gia-ten-ypothese-Novartis ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...