Έντυσε τον γιο του «Χίτλερ» για το Halloween και μετά… το μετάνιωσε (ΦΩΤΟ)

Έντυσε τον γιο του «Χίτλερ» για το Halloween και μετά… το μετάνιωσε (ΦΩΤΟ)

Ένας άνδρας από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών συνόδευσε τα παιδιά του στο «Trick or Treat», ωστόσο το κουστούμι που επέλεξε για εκείνον και τον 5χρονο γιο του έφερε αντιδράσεις. 
Ο πιτσιρικάς ήταν ντυμένος «Χίτλερ», ενώ ο ίδιος φορούσε μία στολή των Ναζί με σβάστικες.

Ο πατέρας αρχικά προσπάθησε να αιτιολογήσει την επιλογή του αψηφώντας την κριτική που δέχτηκε από τους ανθρώπους. 

«Σήμερα ενήλικοι απείλησαν ένα παιδί για το κουστούμι του. Απείλησαν ακόμα και τους γονείς του. Του είπαν να σκίσει το κουστούμι του, ούρλιαζαν και πλήγωσαν ένα μικρό παιδί. Όποιος μας ξέρει, γνωρίζει ότι αγαπάμε την ιστορία και πολλές φορές επιλέγουμε να ντυθούμε ήρωες της ιστορίας μας», αφού έγραψε αυτό το ποστ λίγη ώρα αργότερα το έσβησε για να γράψει ένα νέο:

«Περπατήσαμε στο δρόμο και είδαμε ανθρώπους ντυμένους δολοφόνους, εγκληματίες, διαβόλους, serial killers. Κανένας δεν είπε τίποτα, εγώ κι ο γιος μου είχαμε επιλέξει θέμα από φιγούρες της ιστορίας, ωστόσο ο κόσμος όχι μόνο μας έκανε παρατηρήσεις, αλλά μας πλησίασε για να απειλήσει τον 5χρονο γιο μου» και συνέχισε:

«Αρχικά αυτό δεν σας αφορά. Δεύτερον, πως τολμήσατε! Πως τολμήσατε να απειλήσετε το παιδί μου. Εμένα εντάξει, αλλά το παιδί μου. Παίζετε με την φωτιά».

Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral κι ο κόσμος άρχισε να ασκεί αρνητική κριτική.

 Ο πατέρας που θεώρησε πως το κουστούμι που επέλεξε δεν διαφέρει με ένα τρομακτικό φάντασμα, λίγες ώρες αργότερα έγραψε ξανά για να απολογηθεί: «Στην τελική μου άφησε κακή γεύση που επέτρεψα στο παιδί μου να φορέσει αυτό το κουστούμι και στον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μου… έκατσε καλά. Ήταν μία κακή απόφαση από την πλευρά μου».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/345846-Entyse-ton-gio-toy-CHitler-gia-to-Halloween-kai-meta-to-metaniose-PHOTO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...