Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει ο Γιάννης Νταουσάνης

Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης, συνεχίζοντας και αυτός από τη δική του πλευρά τον προεκλογικό του αγώνα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Βασιλόπουλος Θωμάς 
Ονομάζομαι Βασιλόπουλος Θωμάς του Ιωάννη, με καταγωγή από την τοπική κοινότητα Λυγιά Ναυπακτίας. Κατοικώ στο κέντρο της Ναυπάκτου και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά.
Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω πολύ να πάει μπροστά. Με ανησυχεί το γεγονός ότι υπάρχει μια στασιμότητα εδώ και χρόνια τώρα και δεν θέλω τα δύο παιδιά μου να αναγκασθούν αύριο να εγκαταλείψουν  τον τόπο μας. Πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Γιάννη Νταουσάνη, ο οποίος είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύοντας ότι μαζί του μπορώ και εγώ να συμβάλλω για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Γρηγοροπούλου Ευαγγελία
Ονομάζομαι Γρηγοροπούλου Ευαγγελία και γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Πάτρα. Είμαι παντρεμένη και τα τελευταία 9 χρόνια ζω μόνιμα στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου. Έχω τελειώσει βοηθός μικροβιολογικών εργαστηρίων, ακτινολογικών και φαρμακείου, βοηθός νοσηλευτή και τον τελευταίο χρόνο φοιτώ στα ΙΕΚ Ναυπάκτου, ως διασώστης και πλήρωμα ασθενοφόρου. Μιλώ αγγλικά και γαλλικά, Έχω εργαστεί στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στο δήμο Ερυμάνθου και ως βοηθός ιατρού σε ΩΡΛ ιατρείο στη Ναύπακτο.
Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Νταουσάνη γιατί πιστεύω ότι έχει την εμπειρία να διοικήσει το δήμο, αφού όλη του την ζωή την έχει αφιερώσει προσφέροντας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ως πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου έχει αποδείξει έμπρακτα ότι κάνει πράξη αυτά που λέει, γιατί τα πιστεύει και τα εννοεί. Επίσης έχει την ικανότητα του να συνθέτει και να επικοινωνεί, προσόντα που θα χρειαστεί να έχει ο νέος δήμαρχος που θα εκλεγεί με το νέο νόμο του Κλεισθένη.

Κυρίτσης Παντελής
Ονομάζομαι Κυρίτσης Παντελής του Ιωάννη και είμαι 26 ετών. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ναύπακτο, συγκεκριμένα στην Αφροξυλιά, όπου μένω μέχρι σήμερα.
Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στο Αντίρριο.
Εργάζομαι εδώ και χρόνια στο χώρο της εστίασης και έχω προϋπηρεσία σε πολλά γνωστά μαγαζιά (εστιατόρια και καφετέριες) της περιοχής.
Η οικογένεια μου δεν σχετίζεται με την πολιτική. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά υπήρξε έντονο από τα σχολικά χρόνια.
Αποφάσισα να συμμετέχω στις φετινές δημοτικές εκλογές γιατί θεωρώ πως το μέλλον κάθε τόπου εξαρτάται από τους νέους, οι οποίοι με τις ιδέες και την ενέργειά τους μπορούν να συνδράμουν στην προαγωγή του. Για το σκοπό αυτό, επέλεξα να ταχθώ στο πλευρό του Γιάννη Νταουσάνη με το συνδυασμό “ Νέα Πορεία”.
Ο Γιάννης Νταουσάνης είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, όραμα και επιτυχημένη πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας τελέσει χρέη Δημάρχου στο παρελθόν. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι πως διαθέτει το προοδευτικό του πνεύμα, βρίσκεται κοντά στις νέες γενιές και στηρίζει την πρωτοβουλία. Η “ Νέα Πορεία”  απαρτιζόμενη από ανθρώπους με εμπειρία αλλά και από νέες φωνές είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες και να επιλύσει τα υπάρχοντα προβλήματα επιφέροντας ουσιαστικές αλλαγές για την πόλη της Ναυπάκτου και τους δημότες της.

Κώστα Έλλη
Γεννήθηκα το  1978 στους Αγίους Σαράντα της Βορείου Ηπείρου. Τελείωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση το 1996 και στη συνέχεια φοίτησα  στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Εργάστηκα ως υπάλληλος γραφείου στην  εταιρεία Αθηνά Συμβουλευτική  Α.Ε. Στη Ναύπακτο μένω τα τελευταία 10 χρονιά και ασχολούμαι με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών.
Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Νταουσάνη Γιάννη και τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τη Ναύπακτο σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Πολύδωρος Κωνσταντίνος 
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πολύδωρος και είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Διατηρούσα Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Ναύπακτο και επί σειρά ετών ήμουν μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αιτωλοακαρνανίας.
Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και βλέποντας ότι τα  τελευταία 10 χρόνια υπάρχει μια φθίνουσα πορεία στο Δήμο μας, θεωρώ ότι έχω χρέος να συμμετέχω για να προσφέρω και εγώ αυτά που μπορώ για κάτι καλύτερο. Έτσι αποφάσισα  να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Γιάννη Νταουσάνη, ο οποίος με την εμπειρία και τις γνώσεις του σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , με την υπομονή και την εργατικότητα που τον χαρακτηρίζει, είναι ο πιο κατάλληλος  για να πάει τον τόπο μας μπροστά, μαζί με όλους εμάς στο πλευρό του.

Φούντζουλας Γεώργιος
Ονομάζομαι Φούντζουλας Γεώργιος με καταγωγή από το Ανθόφυτο (Γρανίτσα) Ναυπακτίας και μεγάλωσα στη Αθήνα.  Σπούδασα στο Λονδίνο χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και έχω κάνει μεταπτυχιακό στις οικονομικές και χρηματοοικονομικές προβλέψεις.
Για μια 10ετια δούλεψα στο Λονδίνο, ως αναλυτής ρίσκου και στην συνέχεια ως αναλυτής χρηματοπιστωτικών συστημάτων στην Αθήνα.
Παρόλα αυτά η αγάπη μου για την φύση και ο ερωτάς μου για τις μέλισσες με οδήγησε να ασχοληθώ με την μελισσοκομία.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ως σκοπό να προσφέρω στον τόπο μου όπως οφείλουμε όλοι μας άλλωστε. Οι διευρυμένες γνώσεις μου πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν σε αποφάσεις που θα χρειαστούν λογική, γνώση και εθελοντική εργασία την οποία προσφέρομαι να δώσω.
Βεβαία το ενδιαφέρον μου να λάβω μέρος στον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ οφείλετε στην εξαιρετική δουλειά του Γιάννη  Νταουσάνη, και στους μελλοντικούς στόχους που έχει ο συνδυασμός, πιστεύοντας στην αναβάθμιση της περιοχής όπως της αξίζει.
Σας εύχομαι ολόψυχα μια σωστή επιλογή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...