Έπιασε εξάδα ο Απόλλων Δοκιμίου

Στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ ανέβηκε ο Απόλλων Δοκιμίου που κέρδισε με 4 – 1 στο Αγγελόκαστρο τον Αχελώο.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη έφτασε τους 20 βαθμούς και άφησε στους 17 τον Αχελώο.
Στο ξεκίνημα ο Αχελώος είχε δύο καλές στιγμές, όμως στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλάφα η μπάλα κόντραρε στο Μάριο Σαγάνα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0 – 1. Στη συνέχεια του ημιχρόνου δεν υπήρχαν φάσεις και ο Απόλλωνας πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και έφτασαν στο 1 – 1 στο 58ο λεπτό με πλασέ του Μπούτιβα μετά από διώξιμο του Θεοδωρακόπουλου σε εκτέλεση φάουλ του Καλοκαίρη. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Καλοκαίρη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 67΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλάφα ο Μυλώνας έπιασε την κεφαλιά και ο Δαλαγιώργος από κοντά έκανε το 1 – 2. Στο 70΄ και στο 76΄ ο Κονδύλης έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να δώσει τεράστιο προβάδισμα νίκης στον Απόλλωνα και στο 80΄ ο Λάμπρος Ζαλοκώστας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σουτάροντας λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 83΄ ο Καμμένος κέρδισε πέναλτι και ο Μπαλάφας στην εκτέλεση νίκησε το Μπότα, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Αχελώου, κάνοντας το 1 – 3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 91΄ με κοντινό πλασέ ο Κονδύλης.

Η φάση του αγώνα. Οι δύο χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο 70΄ και στο 76΄ κράτησαν στο παιχνίδι τον Αχελώο που έχει τη μεγάλη στιγμή στο 80΄ με το κοντινό σουτ του Ζαλοκώστα που έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Φώτης Μπαλάφας είναι αρκετά καλός δημιουργώντας δύο γκολ των νικητών, αλλά εξαιρετική εμφάνιση, αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, πραγματοποίησε ο Νίκος Μυλωνάς. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ήταν σταθερός και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να έρθει το 1 – 3 κάνει σημαντικές επεμβάσεις στην άμυνα και δεν επιτρέπει στους επιθετικούς του Αχελώου να γίνουν επικίνδυνοι.

Το φιλμ του αγώνα.

 Ο Μάριος Σαγάνας κατεβάζει τη μπάλα και με γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
10΄ Κόρνερ του Μάριου Σαγάνα ο Λάμπρος Πεσλής πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
16΄ Γυριστό σουτ του Μπαλάφα η μπάλα φεύγει άουτ.
29΄ Γκολ. Κόρνερ του Μπαλάφα από αριστερά η μπάλα κοντράρει στο Μάριο Σαγάνα και καταλήγει στα δίχτυα για το 0 – 1.
52΄ Σουτ του Γιώργου Σαγάνα η μπάλα περνάει άουτ.
55΄ Μακρινό σουτ του Καμμένου η μπάλα φεύγει άουτ.
58΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Καλοκαίρη ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Αποστόλης Μπούτιβας με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1.
60΄ Σουτ του Καλοκαίρη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
66΄ Γύρισμα του Γαβριήλ Τσιλιπάνου προς το Μπότα που προλαβαίνει πριν μπει στη φάση ο Κονδύλης και διώχνει σε κόρνερ.
67΄ Γκολ. Εκτέλεση του κόρνερ από το Μπαλάφα ο Μυλωνάς πιάνει την κεφαλιά και από κοντά ο Δαλαγιώργος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 2.
70΄ Ο Γαβριήλ Τσιλιπάνος κάνει λάθος στην άμυνα και ο Κονδύλης βγαίνει τετ α τετ με το Μπότα, πλασάρει και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
74΄ Σουτ του Καλοκαίρη η μπάλα έφυγε άουτ.
76΄ Αντεπίθεση από δεξιά με το Γιάννη Τσακανίκα που μπαίνει στην περιοχή, γυρνάει τη μπάλα στον Κονδύλη που πλασάρει και μπλοκάρει ο Μπότας.
80΄ Γύρισμα από αριστερά του Καλοκαίρη στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που κατεβάζει και από καλή θέση σουτάρει λίγο πάνω από το δοκάρι.
83΄ Ο Καμμένος ανατρέπεται από το Γαβρίλη Τσιλιπάνο και ο Ντζάνης δίνει το πέναλτι.
84΄ Γκολ. Ο Μπαλάφας εκτελεί το πέναλτι και παρά την προσπάθεια του Μπότα η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1 – 3.
91΄ Γκολ. Ο Καμμένος με κάθετη πάσα βγάζει τον Κονδύλη τετ α τετ με το Μπότα και με πλασέ ο νεαρός επιθετικός κάνει το 1 – 4.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Καντάνης, Σαγάνας Γ. (71΄ Ζαλοκώστας Λ.), Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας (87΄ Φεγγούλης), Ανδρεάκης, Σαγάνας Μ., Πεσλής Λ., Μπούτιβας (85΄ Μήκας), Καλοκαίρης (87΄ Αντωνόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Ανδρέας Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Κρανιάς, Μυλωνάς, Ψηφής (85΄ Μπούρος), Καταρέλος, Σπυριλιώτης (73΄ Σταμάτης), Δαλαγιώργος (88΄ Βασιλείου), Ξευγένης (62΄ Κονδύλης), Μπαλάφας, Καμμένος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...