Έρχονται αναδρομικές εισφορές για 250.000 επαγγελματίες!

Έρχονται αναδρομικές εισφορές για 250.000 επαγγελματίες!

Αναδρομικό χαράτσι 11% σε πάνω από 250.000 επαγγελματίες

Αναδρομικές εισφορές 11% θα κληθούν να πληρώσουν για τα εφάπαξ και τις επικουρικές τους, περίπου 250.000 επαγγελματίες! Ο λογαριασμός αφορά εισφορές που ισχύουν από την πρωτοχρονιά, αλλά οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα καθυστέρησαν την διαδικασία με αποτέλεσμα οι εισφορές 7% για το επικουρικό και 4% για το εφάπαξ θα αρχίσουν να καταβάλλονται πιθανότατα από τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Διπλός λογαριασμός για 250.000 επαγγελματίες!

Συγκεκριμένα, οι εισφορές επικουρικού και εφάπαξ θα περιλαμβάνονται στα νέα ειδοποιητήρια  τα οποία θα λάβουν πάνω από 250.000 επαγγελματίες τον Σεπτέμβριο. Στον λογαριασμό θα περιλαμβάνονται και οι εισφορές κύριας ασφάλισης και υγείας του μήνα ενώ οι επαγγελματίες  θα πρέπει να καταβάλλουν τον Οκτώβριο και τις εισφορές κύριας ασφάλισης / υγείας και επικουρικού / εφάπαξ!

Δεδομένου ότι οι πληρωμές αφορούν τις εισφορές επικουρικού και εφάπαξ για το 9μηνο του 2017, αναμένεται να ξεκαθαρίσει με πόσες δόσεις θα μπορούν να πληρωθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας,  το πιθανότερο σενάριο προβλέπει τέσσερεις ισόποσες δόσεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/296080-Erchontai-anadromikes-eisphores-gia-250-000-epaggelmaties ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...