Έτοιμος για ακόμα μία χρονιά ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός!

Οι Γερμανοί επιλέγουν Ελλάδα εκτιμάται αύξηση έως 70% το 2017!

Ανοδική έκρηξη για τον ελληνικό τουρισμό, βλέπουν φορείς της αγοράς μετά από την θεαματική  αύξηση μέχρι 70% που καταγράφεται στα τουριστικά πακέτα από τη Γερμανία προς την Ελλάδα για το 2017!

Τα ιδιαίτερα θετικά στοιχεία για τον ελληνικό τουρισμό αποκάλυψε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων της Γερμανίας DRV, κ. Norbert Fiebig στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο.

Ο σχεδιασμός του υπουργείου Τουρισμού στοχεύει σε ακόμα μία χρονιά ρεκόρ το 2017 και η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά πραγματοποίησε ήδη συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κορυφαίων tour operators, μεταξύ των οποίων η  TUI και η Thomas Cook, και τα μέχρι στιγμής που στοιχεία που παρουσιάστηκαν και τα οποία  συμφωνούν με τα στοιχεία της Ένωσης DVR δείχνουν ότι η ζήτηση για την Ελλάδα το 2017 είναι αυξημένη κατά 30%- 70%.

 Οι εξελίξεις τρέχουν στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και με την ελληνική πλευρά να έχει σημαντικές φιλοδοξίες για το αύριο του ελληνικού τουρισμού η Έλενα Κουντουρά,  προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, τον ερχόμενο Απρίλιο, το πρώτο διεθνές  workshop  στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΕ για το  πρόγραμμα «Δυτικός Δρόμος του Μεταξιού», με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Τουρισμού και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Ο στόχος της κυβέρνησης παραμένει η καθιέρωση της Ελλάδας, ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς ακόμα και εκτός της παραδοσιακής τουριστικής σεζόν. Σε αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα με το υπουργείο, η υπουργός  μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο πραγματοποιεί  διαδοχικές συναντήσεις με τους μεγαλύτερους  tour operators και εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων της Γερμανίας,  για την ενίσχυση των τουριστικών πακέτων  και των πτητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα, την επιπλέον επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την  ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών, την προώθηση θεματικών τουριστικών προϊόντων και την περαιτέρω ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/274138-Etoimos-gia-akoma-mia-chronia-rekor-o-ellenikos-toyrismos ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...