Ήττα από την Φλόγα και τώρα πάλι από την αρχή που θα είναι ακόμη πιο δύσκολη

Απογοήτευση στην ομάδα του Ναυπακτιακού που για ακόμη χρονιά δεν κατάφερε να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’Εθνική και θα αναγκαστεί να συνεχίσει ξανά στο τοπικό. Η ομάδα της Ναυπάκτου αν και ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα την διαδικασία των μπαράζ με τον Παναμβρακικό δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Αντίθετα με την Φλόγα που αν και ξεκίνησε χαμηλά στην βαθμολογία των αγώνων μπαράζ τον προσπέρασε αλλά και την ΑΕΜ που  αν και ξεκίνησε άσχημα πάλεψε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική έστω κι αν χρειαζόταν τέσσερα τέρματα απέναντι στον ανώτερο Παναμβρακικό βγάζοντας ψυχή και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας κάτι που η ομάδα της Ναυπάκτου δεν έδειξε στα περισσότερα παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι.

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της τη φετινή χρονιά η Φλόγα Παλαιομάνινας που κέρδισε στο γήπεδο Καραπαππά το Ναυπακτιακό Αστέρα με σκορ 1 – 0. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Γιάκου πέτυχε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στα μπαράζ στην έδρα της και τερμάτισε με 10 βαθμούς στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας, ενώ ο Ναυπακτιακός που κατέβηκε στο παιχνίδι με 12 παίκτες στην αποστολή έμεινε στην 4η θέση με 7 βαθμούς.
Το γκολ που έμελλε να κρίνει τον αγώνα σημειώθηκε στην πρώτη επίθεση του αγώνα. Στο 2ο λεπτό ο Σπύρος Νούλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τους αμυντικούς να απομακρύνουν και το Λίτσο να πιάνει το σουτ όπου η μπάλα βρήκε το χέρι του Δημόπουλου με το Λιόνα να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Ναυπακτιακού. Ο Νάκος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 1 – 0. Ο Ναυπακτιακός απείλησε στη συνέχεια με το Θεοχάρη και το Δημητρακόπουλο να χάνουν ευκαιρίες, ενώ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Ξευγένη και τον Πιστιόλη να νικιούνται από το Δουλιώτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ναυπακτιακός προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και είχε ευκαιρίες, ενώ μετά το 70ο λεπτό η Φλόγα είχε τις φάσεις να πετύχει ένα ακόμα τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Βασίλη Λιόνα με τη Φλόγα να παίρνει μια νίκη γοήτρου, την τρίτη μέσα στη χρονιά απέναντι στο Ναυπακτιακό και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Το φιλμ του αγώνα.

Εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Νούλα κεφαλιά του Γιάννη Παναγιωτόπουλου έδιωξαν οι αμυντικοί και η μπάλα έφτασε στο Λίτσο που σούταρε με το Δημόπουλο να κάνει χέρι και να υποδεικνύεται πέναλτι και δέχεται κόκκινη κάρτα ο αμυντικός του Ναυπακτιακού.
4΄ Γκολ. Ο Μπάμπης Νάκος ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι κάνοντας το 1 – 0.
10΄ Σουτ του Σπύρου Νούλα έφυγε άουτ.
13΄ Ο Θεοχάρης μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και σουτάρει με το Διαμάντη να διώχνει σε κόρνερ.
26΄ Φάουλ του Ζαχαρόπουλου από αριστερά κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα πέρασε άουτ.
29΄ Ασυνεννοησία στην άμυνα της Φλόγας η μπάλα έφτασε στο Δημητρακόπουλο που από πλάγια δεξιά σούταρε ψηλά άουτ.
34΄ Πάσα του Σπύρου Νούλα στον Ξευγένη που πλάσαρε και απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Δουλιώτης.
39΄ Σουτ του Γκουτσέλη η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
45+1΄ Κάθετη πάσα του Ξευγένη στον Πιστιόλη που σούταρε και απέκρουσε ο Δουλιώτης.
53΄ Σουτ του Κακούρη έφυγε άουτ.
57΄ Σουτ του Καζανά από δεξιά έδιωξε ο Διαμάντης.
62΄ Ο Αδραχτάς βγαίνει στην αντεπίθεση, πασάρει στο Θεοχάρη που κάνει το γύρισμα από δεξιά και ο Θοδωρής Καλαβρουζιώτης με προβολή στέλνει τη μπάλα άουτ.
65΄ Σουτ του Ξευγένη απέκρουσε εύκολα ο Δουλιώτης.
65΄ Πάσα του Καζανά στο Λαγό που σουτάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Διαμάντης.
70΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λαγού έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Διαμάντης.
71΄ Σέντρα του Χριστόπουλου από αριστερά κεφαλιά του Γκουτσέλη έφυγε άουτ.
81΄ Φάουλ του Νάκου η μπάλα έφυγε άουτ.
84΄ Ο Νάκος βγαίνει απέναντι στο Δουλιώτη και πλασάρει ελάχιστα άουτ.
86΄ Πάσα του Νάκου στον Πιστιόλη που πλασάρει, ο Μπαλαμπάνης βάζει την κόντρα και η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και περνά εκτός σε κόρνερ.
88΄ Σέντρα του Νάκου μονοκόμματο σουτ του Γκουτσέλη απέκρουσε εύκολα ο Δουλιώτης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Διαμάντης, Παναγιωτόπουλος Π. (46΄ Κακούρης), Νούλας Σ., Παναγιωτόπουλος Ι., Λίτσος, Καντάνης, Ξευγένης (79΄ Νούλας Β.), Γκουτσέλης, Πιστιόλης (90΄ Κουσκούνης), Νάκος, Χριστόπουλος.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): Δουλιώτης, Καζανάς, Μπαλαμπάνης, Ζαχαρόπουλος (43΄ λ.τ. Μπράνης), Δημόπουλος, Κονίδας, Λαγός, Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης Θ., Δημητρακόπουλος, Αδραχτάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αα μην λετε τετοια δεν θα μπορουν τα παιδια να βγουν το βραδυ για λεζαντα στο Μεντενι ή στην Πατρα..Μην τα στεναχωρατε γιατι παλι οι ιδιοι θα παιζουν του χρονου και δεν θα εχουν παθος με αυτα που λετε… Φτιαξτε μια ομαδα Λιμανιακος Αστερας να μην τα τραβολογαμε μεχρι το γηπεδο τα παιδια και κουραστούν, να ειναι στην φυσικη τους θεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...