Ήττα με παράπονα για την Α.Ε. Παλαιπαναγιάς.Βίντεο οι καλύτερες φάσεις.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης “απέδρασε” από την έδρα της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς η Ακαδημία Ευηνοχωρίου, επικρατώντας με 0-1. Στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιζαν καλύτερα από τους φιλοξενούμενους δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως στην τελική προσπάθεια δεν ήταν εύστοχοι. Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 37′ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημαράς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 55′ ο Μπαλαούρας με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βασιλείου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 87′ για πέναλτι σε χέρι του Γιερατσιάν μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε καμία παράβαση. Με το σφύριγμα της λήξης, σημειώθηκαν κάποια μικρο-επεισόδια ανάμεσα στον διαιτητή Ασημάκη και ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, με αποτέλεσμα να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παναγόπουλος Δ. και ο Πλυταριάς από τους γηπεδούχους.

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Κυρίτσης, Ρουμπάτης, Σταυρόπουλος, Παναγόπουλος Δ., Σανιδάς, Ρισβάς Α., Ρισβάς Κ., Φράγκος (56′ Πλυταριάς), Γιαννόπουλος (80′ Πατογιάννης), Μανδέλλος Αθ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Θανάσης Διαμαντόπουλος): Μπράτσικας, Πανόπουλος, Φούντας, Γιερατσιάν, Κωνσταντάρας, Μπαλαούρας, Δημαράς, Βασιλείου, Διαμαντόπουλος Ν., Γεωργίου (80′ Διαμαντόπουλος Αθ.), Κουτρουμάνης (30′ λ.τ. Μιχαλόπουλος Ι.).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...