Ήττα στο Καινούργιο για τον Α.Ο.Χάλκειας

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε play – off της Α΄ Κατηγορίας πέτυχε η Δόξα Καινουρίου, που επιβλήθηκε στην έδρα της του Α.Ο. Χάλκειας με 3 – 0.
Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Κώστα Γιωτόπουλου στους 6 βαθμούς, ενώ χωρίς βαθμό έμεινε ο Α.Ο. Χάλκειας.
Στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μετά το 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 42΄ ο Γκουτσέλης διεκδίκησε τη μπάλα, έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αγγέλης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Χάλκειας. Στο 49΄ ο Αλμπάνης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αλεξόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με Βαλή και Αλμπάνη στο 57΄ και στο 58΄ αντίστοιχα, όμως στο 67΄ μετά από πάσα του Σαμψώνα ο Μυλωνάς έκανε λάθος και ο Αγγέλης από κοντά με πλασέ έκανε το 2 – 0. Στο 71΄ μετά από κάθετη πάσα του Αγγέλη ο Νταλαπέρας ανατράπηκε από τον Παπαποστόλου και ο Καλαμάρης έδωσε το πέναλτι. Ο Νίκος Νταλαπέρας ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι κάνοντας το 3 – 0 “σφραγίζοντας” τη νίκη της Δόξας. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80΄.

Η φάση του αγώνα. Δύο φάσεις έκριναν σε μεγάλο βαθμό την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Το γκολ της Δόξας στο 42΄ σε μια φάση που δημιούργησε η επιμονή του Γκουτσέλη κυνηγώντας μια θεωρητικά χαμένη μπαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Καινουρίου και η χαμένη ευκαιρία του Αλεξόπουλου στο 49΄ δεν έφερε την ισοφάριση για τον Α.Ο. Χάλκειας.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση για τη Δόξα στην άμυνα έκανε ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος, όμως ο Χρήστος Αγγέλης με δύο γκολ και την πάσα στη φάση του πέναλτι ήταν ο παίκτης που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Καινουρίου.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Σέντρα του Παπαποστόλου από δεξιά κεφαλιά του Αδραχτά η μπάλα έφυγε άουτ.
9΄ Μακρινό σουτ του Ρεπανίδα η μπάλα έφυγε άουτ.
11΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου η μπάλα πέρασε άουτ.
18΄ Σέντρα του Αδραχτά από δεξιά ο Παναγιωτόπουλος έκανε το σουτ και ο Ρόκκος έδιωξε εντυπωσιακά.
22΄ Εκτέλεση κόρνερ του Τζουλιάνο από δεξιά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και η μπάλα έφτασε στο Νταλαπέρα που έκανε το σουτ, με τον Ανδρεόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά.
26΄ Σουτ του Αδραχτά η μπάλα πέρασε άουτ.
33΄ Μακρινό σουτ του Τζουλιάνο έδιωξε ο Ανδρεόπουλος.
34΄ Εκτέλεση φάουλ του Δάρλα ο Νταλαπέρας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ.
36΄ Φάουλ του Τζουλιάνο η μπάλα κόντραρε στον Παπαποστόλου και απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
42΄ Γκολ. Ο Γκουτσέλης από αριστερά διεκδικεί και κερδίζει τη μπάλα, κάνει τη σέντρα και ο Αγγέλης με κεφαλιά σκοράρει κάνοντας το 1 – 0.
44΄ Σέντρα του Κακούρη από δεξιά κεφαλιά του Σαμψώνα απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
49΄ Σέντρα του Αλμπάνη από αριστερά ο Αλεξόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.
53΄ Σουτ του Νταλαπέρα απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
57΄ Σέντρα σουτ του Βαλή από αριστερά ο Ρόκκος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
58΄ Κόρνερ του Παπαποστόλου από δεξιά ο Αλμπάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
61΄ Σουτ του Γιαβρούτα από δεξιά μέσα στην περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Τζωρτζόπουλο, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι για χέρι.
67΄ Γκολ. Πάσα του Σαμψώνα λάθος του Μυλωνά η μπάλα φτάνει στον Αγγέλη, που απέναντι από τον Ανδρεόπουλο με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0.
71΄ Πάσα του Αγγέλη στο Νταλαπέρα που μέσα στην περιοχή “τσιμπάει” τη μπάλα και ανατρέπεται από τον Παπαποστόλου, με τον Καλαμάρη να δίνει το πέναλτι.
73΄ Γκολ. Ο Νταλαπέρας ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 3 – 0.
80΄ Ο Κακούρης βγαίνει στην αντεπίθεση και ανατρέπεται από το Βαλή, με τον Καλαμάρη να δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Α.Ο. Χάλκειας.
85΄ Σουτ του Κόκκαλη από δεξιά μέσα στην περιοχή διώχνει ο Χασαπογιάννης.
92΄ Σέντρα του Παπαποστόλου από αριστερά ο Γιαβρούτας πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Δάρλας (73΄ Κόκκαλης), Ρεπανίδας, Σαμψώνας (78΄ Λιάρος), Νταλαπέρας (82΄ Γιώτης), Τζουλιάνο Μούτσα, Αγγέλης (80΄ Νικολογιάννης).

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος (76΄ λ.τ. Χασαπογιάννης), Γιαβρούτας Α., Βαλής, Παπαποστόλου, Μυλωνάς (71΄ Ντούμας), Δάλλας, Αδραχτάς (51΄ λ.τ. Παχνής), Παναγιωτόπουλος (60΄ Δαδάνης), Κάκκος, Αλεξόπουλος, Αλμπάνης.

websports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...