Ήττα του ΠΑΣ στο Αιτωλικό με πολλά παράπονα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΚΑΤΑΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 60-57

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στο Αιτωλικό  από τον τοπικό Λιακατά με σκορ 60-57, το Σάββατο 11 Μαρτίου στην προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Ά ΕΣΚΑΒΔΕ. Σε ένα ακατάλληλο σχολικό γυμναστήριο, που δεν πληροί  σε καμία περίπτωση τους κανόνες ασφαλείας των αθλητών διεξήχθη για μια ακόμη χρονιά αγώνας μπάσκετ, αφού η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΚΑΒΔΕ)  εν έτη 2017 δίνει το δικαίωμα να γίνονται αγώνες σε ακατάλληλους αγωνιστικούς χώρους για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ομάδων…

Αγωνιστικά το παιχνίδι κυμάνθηκε σε χαμηλό σκορ κυρίως λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου και χάρη στην κλειστή άμυνα ζώνης που εφάρμοσαν οι γηπεδούχοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του ΠΑΣ ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και έχοντας κακές επιλογές στην επίθεση βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 31-24. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του και αν και βρέθηκε με 16 πόντους πίσω  έκανε την αντεπίθεσή του και προσπέρασε και με 7 πόντους στο 33ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα για 10 λεπτά λόγω φτυσίματος των διαιτητών από την εξέδρα και για μια φορά ακόμη ζήσαμε σκηνές «πολιτισμού» από τους γηπεδούχους. Πολλά παράπονα έχει ο ΠΑΣ από τη διαιτησία καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως η πίεση που ασκήθηκε από την ομάδα του Αιτωλικού  «έπιασε τόπο» άφησαν το σκληρό παιχνίδι και έγειρε η πλάστιγγα των σφυριγμάτων στα εναπομείναντα 7 λεπτά  με τον Λιακατά να κλέβει τον αγώνα με 60-57.

Δεκάλεπτα:Α:15-06 Β:16-18 Γ:06-16 Δ:23-17

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Χασανάι,Χαντζής 4, Γιαννάκης, Αδαμόπουλος 18, Σταθάτος Π. 1, Τσιλιγιάννης,Κακούσης 8(1), Πολύχρονος 2, Ντζουμάνης , Βλαχογιάννης 8, Βαρέλας 9, Σταυρόπουλος Σπ 7.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...