Αέρας Ευρώπης στην Ξάνθη!

Η ΞΑΝΘΗ ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Ξάνθη συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα οι Ακρίτες που είναι αήττητοι στα οχτώ τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και έφτασαν τους 16 βαθμούς!

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Στο 2΄ο Τριάδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Βασιλακάκης νίκησε με κεφαλιά τον Ντοναρούμα για το 1-0!

Στο 9΄ο Καλτσάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Στο ριπλέι φαίνεται ότι ο πεσμένος Λισγάρας καλύπτει το νεαρό επιθετικό. Πέντε λεπτά αργότερα, η Ξάνθη έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ του Γιουνές έξω από την περιοχή και την μπάλα να κοντράρει στον Χαμντανί πριν καταλήξει στα δίχτυα της εστίας των Αρκάδων.

Στο 31΄η Ξάνθη έκανε το 3-0 στην Τρίτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Τριάδης έκανε το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπέρτο και ο Λάζιτς με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας μπήκε δυνατά, πιέζοντας για το γκολ που θα τους έδινε ελπίδες για να πάρουν κάτι καλό από το ματς. Στο 53΄ο Ιωαννίδης έπιασε ένα ωραίο σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή και με το τέταρτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα μείωσε σε 3-1 για τους Αρκάδες.

Στη συνέχεια του αγώνα, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης είχαν την κατοχή, αλλά η Ξάνθη ήταν αυτή που δημιουργούσε τις ευκαιρίες για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας (66΄Χατζητερζόγλου), Γουάλας, Βασιλακάκης (87΄Βασιλακάκης), Ντε Λούκας, Λάζιτς, Λουσέρο, Τριάδης (76΄Νιέτο), Γιουνές.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Δημούτσος, Φερνάντες (46΄Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Ίγκορ (69΄Κότσιρας), Μάσα (64΄Τσάβες), Ιωάννίδης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...