Αθηνά Τραχήλη: Καλύπτουν τα λάθη τους με νέα λάθη

Σε σημερινή δήλωση της η Αθηνά Τραχήλη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει:
«Το νέο μνημόνιο που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ προοιωνίζει νέες δραματικές επιπτώσεις για το, έτσι κι αλλιώς, αναιμικό εισόδημα εκατομμυρίων Ελλήνων.
Η ελληνική κοινωνία βυθίζεται όλο και περισσότερο στην φτώχεια, η μεσαία τάξη θρυμματίζεται, οι αδύναμοι επωμίζονται πρόσθετα βάρη.
Τα κόμματα που υπόσχονταν ελάφρυνση των βαρών και επιστροφή στην οικονομική κανονικότητα, αποδεικνύονται -στην πράξη- ως οι πλέον συνεπείς εκφραστές μιας πολιτικής όχι απλώς ατελέσφορης και αλλοπρόσαλλης αλλά προφανέστατα επικίνδυνης και καταστρεπτικής για τον τόπο.
Με νέα λάθη προσπαθούν να καλύψουν τα παλιά λάθη τους. Και προσυπογράφουν τέταρτο μνημόνιο. Μόνο που αυτή την φορά, αυτό το μνημόνιο, δεν έχει ανταλλάγματα για την χώρα. Έχει, απλώς, βαθιά την σφραγίδα της κυβερνητικής αναξιοπιστίας.
Παρακολουθήσαμε στην Βουλή τον τρόπο που οι κυβερνητικοί εταίροι προσπάθησαν να βαπτίσουν την νύχτα μέρα. Και δεν ακούσαμε ούτε ένα ειλικρινή αυτοκριτικό λόγο αλλά ούτε και μια λέξη συμπάθειας και συγγνώμης προς όσους, όλους εμάς δηλαδή, θα κληθούν να πληρώσουν τον νέο λογαριασμό.
Μέσα σε δυο χρόνια, δύο μνημόνια. Το αίτημα για εκλογές που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα επιτακτικότερο από ποτέ».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...