Αθλέτικ Μπιλμπάο για… λύπηση, βαριά ήττα και από την Λεβάντε

Αθλέτικ Μπιλμπάο για… λύπηση, βαριά ήττα και από την Λεβάντε

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία κινδυνεύει να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της! Η ομάδα του Μπερίτσο παρασύρθηκε και από τη Λεβάντε, από την οποία έχασε 3-0 εκτός έδρας για να συμπληρώσει 13 αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-8-5)! 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αρκετά… ζωηρά το παιχνίδι και προσπάθησαν με τις επιθετικές προσπάθειες του Ινιάκι να βρουν το πολυπόθητο γκολ. Εντούτοις, τους έλειψε το κάτι παραπάνω στην τελική ενέργεια σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε πολλές διακοπές με φάουλ και τραυματισμούς. 

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες δίχως τέρματα, ήρθε ο στόπερ των γηπεδούχων, Τσέμα, για να εκμεταλλευτεί την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο 59’, οι «γκρανότας» διπλασίασαν τα τέρματά τους μετά από μια ωραία ομαδική προσπάθεια, που κατέληξε σε σουτ του Μοράλες μέσα από την περιοχή, το οποίο όμως έδιωξε ο γκολκίπερ της Αθλέτικ για να πάρει το «ριμπάουντ» ο Καμπάνια και να σημαδέψει σωστά. 

Δέκα λεπτά αργότερα, μια εξαιρετική αντεπίθεση της Λεβάντε έφερε το 3ο γκολ της από τον Μαρτί, που τελείωσε υποδειγματικά την ασίστ του Καμπάνια. Ο εφιάλτης των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε στο 73’, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Νολασκοαΐν. 

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο φινάλε του αγώνα, με την ομάδα του Πάκο Λόπεθ να επικρατεί 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και να τη βυθίζει ακόμα περισσότερο: η ομάδα του Μπερίτσο συμπλήρωσε 13 αγώνες δίχως νίκη (0-8-5) και παραμένει στη διακεκαυμένη ζώνη. Από την άλλη, οι Βαλενθιάνοι επανήλθαν στα «τρίποντα» μετά από 3 αγωνιστικές και ανέβηκαν στην 6η θέση, όπου ισοβαθμούν με Εσπανιόλ και Χιρόνα. 

Πηγή: filathlos.gr
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/348175-Athletik-Mpilmpao-gia-lypese-baria-etta-kai-apo-ten-Lebante ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...