Αισθητικές και τυπικές αλλαγές στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου (Φωτο)

Πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας με τη νέα του σύνθεση όπως αυτή προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου επιχειρήθηκε μια αισθητική παρεμβαση που περιελάμβανε νέα σύνθεση λουλουδιών στο κέντρο της αίθουσας,ελαιοχρωματισμός του χώρου,αγορά νέων καρεκλών για τους συμβούλους,επισκευή των υπαρχουσών καθισμάτων για το κοινό,καθαρισμός του εξωτερικού χώρου και κατασκευή-επέκταση του έδρανου για τα Μ.Μ.Ε

Στο τυπικό της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου,πλέον στο προεδρείο,πέραν του προέδρου,του δημάρχου και της ειδικής γραμματέως του δ.σ.,έχουν πάρει θέση τόσο ο αντιπρόεδρος του δ.σ. Β.Αγγελόπουλος,όσο και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Β.Πατσαούρας.

O χώρος γενικότερα ενέπνεε έναν αέρα ανανέωσης,δείγμα των όσων θέλει με το δικό τρόπο να περάσει ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιάς.Τουλάχιστον αισθητικά,πήρε άριστα.Όσο για το τυπικό και τη λειτουργία του δημοτικού του συμβουλίου,,,,,θα κριθεί στο τέλος.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του θέση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...