Αλ. Τσίπρας: Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι διαφορετική φιλοσοφία για την οικονομία, την παραγωγή και την ίδια τη ζωή

Αλ. Τσίπρας: Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι διαφορετική φιλοσοφία για την οικονομία, την παραγωγή και την ίδια τη ζωή

Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι ένα άλλο μοντέλο επιχειρηματικότητας και μια διαφορετική φιλοσοφία και για την οικονομία και για την παραγωγή και για την ίδια τη ζωή, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι ένα άλλο μοντέλο επιχειρηματικότητας και μια διαφορετική φιλοσοφία και για την οικονομία και για την παραγωγή και για την ίδια τη ζωή, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητώντας με φορείς Κ.ΑΛ.Ο. στη δεύτερη έκθεση που διοργανώνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυης Οικονομίας.

 Δεδομένου ότι η έκθεση πραγματοποιείται στον χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου, ο κ. Τσίπρας σχολίασε χιουμοριστικά ότι πρώτη φορά έρχεται σε αυτό το κτίριο «και μπαίνω μέσα στον πάλαι ποτέ ναό του καπιταλισμού». «Βλέπω όμως», τόνισε μιλώντας για τους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. που εκθέτουν εντός της αίθουσας, «μια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα που είναι διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει να έχει μοναδικό στόχο το κέρδος».

Συνάντηση και συζήτηση του πρωθυπουργού με τις νέες και τους νέους που δραστηριοποιούνται στο τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας:

Ο πρωθυπουγός περιηγήθηκε σε περίπτερα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με μαθητές της Σιβιτανιδείου Σχολής από τον τομέα γεωπονίας, τεχνολογίας τροφίμων, οι οποίο επισκέφθηκαν την Έκθεση.

 

Στην έκθεση βρέθηκαν επίσης η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου, οι υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς επίσης και η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/346615-Al-Tsipras-E-Koinonike-kai-Alleleggya-Oikonomia-einai-diaphoretike-philosophia-gia-ten-oikonomia-ten-paragoge-kai-ten-idia-te-zoe ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...