Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από την Α.Ε. Λευκίμμης

Δύο ανακοινώσεις εξέσωσε η διοίκηση της Α.Ε. Λευκίμμης για τον αγώνα με το Σούλι Παραμυθιάς η μια ευχαριστήρια  για την φιλοξενία και η δεύτερη κατά της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης κατακρίνει την χθεσινή διαιτησία στην Παραμύθια και συγκεκριμένα τον βοηθό Μανό Δημήτριο(ΕΠΣ Άρτας)που σε δεύτερο συνεχόμενο ματς ο συγκεκριμένος επόπτης μας κάνει αισθητή την παρουσία του.
Στο πρώτο ματς απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου μας αποβάλει τον τερματοφύλακα Λέτσο Αλέξανδρο θεωρώντας ότι πατούσε έξω από τη περιοχή κάτι που δεν τον δικαιώνει το βίντεο και κόβει την ομάδα μας σε 4 περιπτώσεις οφσάιντ λανθασμένα .
Στο χθεσινό ματς απέναντι στο Σούλι Παραμυθιάς μας ακυρώνει κανονικό γκολ του Τσόφλιου ως οφσάιντ πάλι λανθασμένα κάτι όπου ξανά δεν τον δικαιώνει το βίντεο.
Θα ζητούσαμε την εξαίρεση του συγκεκριμένου βοηθού από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.
Σαφέστατα δηλώνουμε ότι η ανάρτηση αυτή δεν είναι δικαιολογία για τις δύο εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας μας όπου η Α.Ε.Λ δεν φάνηκε αντάξια των περιστάσεων και σε συνθήκες των δύο αυτών αγώνων.
Εμείς έχουμε μάθει από κρίσεις και ξέρουμε πως να τις ξεπερνάμε και να βγαίνουμε πιο δυνατοί μέσα από αυτές, αυτό επιτάσσει η ιστορία μας και το βαρύ όνομα που κουβαλάμε δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να παίζει με τον κόπο και τις θυσίες μας.

Υ.Γ 1) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Υ.Γ 2) ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...