Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο Π.Γ.Ν. Πατρών 14 και 15 Οκτώβρη

Αγαπητοί φίλοι,την Παρασκευή 14/10 (ώρα 7π.μ. έως 5μ.μ.) και το Σάββατο 15/10 (ώρα 8π.μ. έως 3μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών προς ανακύκλωση στο πίσω μέρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου θα υπάρχει ειδικό container (είσοδος από τον παράλληλο δρόμο αριστερά του Νοσοκομείου) Όποια λοιπόν άχρηστη συσκευή που μπαίνει σε πρίζα,σας “ανάβει” τα λαμπάκια,γιατί σας πιάνει πολύτιμο χώρο ή γιατί δεν επισκευάζεται….Μπορείτε να τη φέρετε για να την ‘‘πετάξετε’’.

Θυμίζουμε επίσης ότι στο Χώρο του Νοσοκομείου γίνεται ανακύκλωση χαρτιού, μπαταριών μικρών και μεγάλων καθώς και λαμπτήρων.

Φυσικά, η βόλτα μπορεί να συνδυαστεί και με Αιμοδοσία στο αντίστοιχο τμήμα του Νοσοκομείου.Όσοι από εσάς έχετε μικρές φορητές ηλεκτρικές συσκευές μπορείτε να τις φέρετε στα γραφεία της ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑΣ την Πέμπτη 13.10.2011 από 7.30μ.μ. έως 10μ.μ.

ή στο κατάστημα ΠΟΤΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ (ωράριο καταστημάτων) έως και το Σάββατο 15.10.2011 Οι συσκευές θα μεταφερθούν κατόπιν στο χώρο του Νοσοκομείου 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...