Αντιδράσεις στα Καλάβρυτα για τη Μιμή Ντενίση

Αντιδράσεις στα Καλάβρυτα για τη Μιμή Ντενίση
H Mιμή Ντενίση που δηλώνει πως εχει ιδιαίτερη προτίμηση στη μελέτη των Αρχείων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος σκέφτεται να σκηνοθετήσει και να ανεβάσει θεατρικό έργο αφιερωμένο στην ηρωική μορφή της Καλαβρυτινής Μάνας.

Σε μήνυμα της που έστειλε στην ιστοσελίδα kalavrytanews αναφέρει:

“Παρακολουθώ ανελλιπώς τα ντοκουμέντα για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, από το Ιστορικό Αρχείο Κανελλόπουλου, που δημοσιεύονται στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- NEWS. Πρόκειται για μια προσφορά του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην ανάδειξη του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Πιο σημαντική όμως είναι η ενημέρωση της νεολαίας μας στις αληθινές ιστορικές διατάσεις ενός σημαντικού τραγικού γεγονότος, όπως του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που σημάδεψε την ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Γνωρίζω επίσης τη συμβολή του Ιστορικού Αρχείου Κανελλόπουλου και την προσφορά του φίλου Δημήτρη στην ίδρυση και οργάνωση του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Έχω προβληματιστεί και σκέφτομαι να σκηνοθετήσω και να ανεβάσω ένα θεατρικό έργο αφιερωμένο στην ηρωική μορφή της Καλαβρυτινής Μάνας. Σ’ αυτό με ενέπνευσαν τα ντοκουμέντα του Ιστορικού Αρχείου Κανελλόπουλου.
Θερμά συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη.
Μπράβο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- NEWS.
Μιμή Ντενίση

Πάντως στα Καλάβρυτα υπάρχουν και αντιδράσεις για την απόφαση της κυρίας Ντενίση. Ισως επειδή κάποιοι “μένουν” μόνο στα λάιφστάϊλ σημεία της ζωής της αγνοώντας πως έχει πανεπιστημιακή παιδεία και πως εχει κανει πολλές και σοβαρές μεταφράσεις.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...