«Αν είχα γεννηθεί στις ΗΠΑ θα έβαζα υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο»

main

Ο γεννημένος στην Αυστρία ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε όνειρα για τον Λευκό Οίκο, όμως του λείπει για βασική προϋπόθεση για να θέσει υποψηφιότητα. Δεν είναι γεννημένος στις ΗΠΑ.

 «Αν είχα γεννηθεί στην Αμερική, θα έβαζα υποψηφιότητα», είπε ο 69χρονος σε συνέντευξη στο Adweek. «Γιατί τώρα; Γιατί είναι μία πολύ καλή εποχή για να μπεις στην κούρσα», πρόσθεσε.

1

Ο  Σβαρτσενέγκερ ξεκίνησε την καριέρα του ως μποντιμπίλντερ, όμως κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος.  Αξιοποιώντας το «κεφάλαιο» που κέρδισε από την υποκριτική, κατάφερε να εκλεγεί δύο κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Σε αυτές τις προεδρικές εκλογές, ο Σβαρτσενέγκερ δεν υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, αν και δηλώνει Ρεπουμπλικανός.

Στη μάχη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ο Σβαρτσενέγκερ στήριζε τον γερουσιαστή του Οχάιο Τζον Κέισικ, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Τραμπ στις εκλογές, καλώντας και τους υπόλοιπους υποστηρικτές του κόμματος να πράξουν το ίδιο.

2

«Για πρώτη φορά από τότε που έγινα Αμερικανός πολίτης το 1983, δεν θα ψηφίσω Ρεπουμπλικανό για πρόεδρο. Όσο υπερήφανος κι αν είμαι να αποκαλούμαι Ρεπουμπλικανός, υπάρχει μία ταμπέλα που βάζω πάνω από όλες τις άλλες, εκείνη του Αμερικανού. Θέλω να υπενθυμίσω στους Ρεπουμπλικανούς ότι δεν είναι μόνο αποδεκτό να επιλέξεις την χώρα σου από το κόμμα σου, είναι και καθήκον», είχε γράψει σε εκείνη την ανάρτησή του.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...