Απάντηση του Δ.Σ. Α.Σ. Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου στον κ.Ανδρέα Κοτσανά.

Με λύπη και έκπληξη  μας Αντιδήμαρχε και πρώην συμπαίκτη μας στο Φαέθωνα κ.Κοτσανά , παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Ιουλίου 2017
να κάνετε στοχευμένη  αναφορά στο σύλλογο μας οτι “”…ο Φαέθων Αντιρριου είναι σύλλογος σφραγίδα και υπόθεση μόνο του Ζάκκα με ανύπαρκτο Δ.Σ””.
Η αναφορά σας είναι άκρως μειωτική προς όλους όσους απαρτίζουμε το Δ.Σ του Α.Σ ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.
Είμαστε υπαρκτά πρόσωπα με υπόληψη μέσα στην τοπική κοινωνία, με επαγγελματική δραστηριότητα και είναι τιμής μας που είμαστε μέλη αυτού του συλλόγου που ευτυχώς έχει ψυχή
ένα άνθρωπο-επιστήμονα στον αθλητισμό όπως ο κύριος Ζάκκας που μάλιστα έχει παράγει έργο  από διπλό πόστο αυτό του προέδρου αλλά και του προπονητή με απανωτές επιτυχίες.
Είναι απόφαση του Δ.Σ μας να αποδεχόμαστε με πάσα νομιμότητα όπως προβλέπει το καταστατικό μας χορηγίες  και δή από τη Γέφυρα Α.Ε και επίσης να την έχουμε στη φανέλα μας μιας και οι ανάγκες του συλλόγου μας είναι μεγάλες αφού η ομάδα μας κάθε εβδομάδα όχι σα σφραγίδα όπως λέτε αλλά ολοζώντανη μέσα στα γήπεδα της Νοτιοδυτικής Ελλάδας με 12 παίκτες τιμά το Αντίρριο με τις επιτυχίες που φέρνει.
Σας καλούμε να επανορθώσετε τα όσα δυσφημιστικά είπατε και λέτε για το σύλλογο μιας και δεν αρμόζουν από άνθρωπο που έχει φορέσει τη φανέλα αυτής της ομάδας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΣ ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
Κουμπουρλής Ηλίας
Ασημακόπουλος Ανδρεας
Φουσέκης Χρήστος
Δελημάρης Βασίλης
Πυργας Νικόλαος
Κατσούδας Γεωργιος <αρχηγός ανδρικής ομάδας>


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...