ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΧΤΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΛΦΑ ’93  67-62

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, την Κυριακή στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου, ο ΠΑΣ Ναυπάκτου κατάφερε και πήρε την 1η θέση του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ και την απευθείας πρόκριση στη επόμενη φάση, αφού κέρδισε την αήττητη μέχρι και εκείνη την μέρα ομάδα του Αγρινίου Άλφα ’93. Η ομάδα του ΠΑΣ χρειαζόταν νίκη με 4 πόντους και πάνω ώστε να καταφέρει να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο, καθώς στο Αγρίνιο είχε ηττηθεί με 3. Ο αγώνας συγκλονιστικός καθ’ όλη την διάρκεια με τα παιδιά και των δύο ομάδων να δείχνουν φοβερό πάθος, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο στο κατάμεστο γήπεδο της Ναυπάκτου. Στο 1ο ημίχρονο ο αγώνας ισορροπημένος με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα καλό δεκάλεπτο και σκορ ημιχρόνου 27-27. Στο 2ο ημίχρονο τα παιδιά του ΠΑΣ προσπαθούσαν να χτίσουν μια διαφορά 8-9 πόντων αλλά η ομάδα του Αγρινίου έβρισκε λύσεις και μείωνε στο καλάθι. Στα τελευταία 20’’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 63-62, τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου μετά από τάιμ άουτ ψάξανε το τρίποντο, με τον Κουτσογιάννη να κερδίζει φάουλ και 3 βολές και να ευστοχεί στις δύο από τις τρεις. Στα εναπομείναντα 15’’ η ομάδα του ΠΑΣ κυνήγησε το κλέψιμο στην επαναφορά των φιλοξενούμενων και ενώ δεν τα κατάφερε την πρώτη φορά, (βγήκε η μπάλα άουτ υπέρ των αντιπάλων), την δεύτερη φορά κερδήθηκε η κατοχή μετά από αυτοθυσία και βουτιά στην μπάλα των παιδιών και των δύο ομάδων. Με το χρονόμετρο να γράφει 5,5’’ και μετά το τάιμ άουτ, της ομάδας του ΠΑΣ, τα παιδιά εκτέλεσαν άψογα το σύστημα με τον Αναγνωστόπουλο να πετυχαίνει το πολύτιμο καλάθι, στέλνοντας την διαφορά στους 5 πόντους 67-62, όπου ήταν και το τελικό σκορ καθώς στο 1,5’’ που απέμεινε στην ομάδα του Αγρινίου δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το όμορφο θέαμα, σε έναν αγώνα όπου παρά την κρισιμότητά του κυριάρχησε το ήθος και το μπασκετικό επίπεδο των παιδιών, μεταφέροντάς το στον φίλαθλο κόσμο που είχε κατακλύσει το Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.

Η επόμενη φάση από το site της ΕΣΚΑΒΔΕ:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝ ΣΚΟΡ
24/2/2019 13:00 ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2ος Α ομίλου – 3ος Β ομίλου

ΑΛΦΑ ’93 ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΓΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Α  
24/2/2019 15:00 ΝΕΟ Τ9 ΑΡΤΑΣ 2ος Β ομίλου – 3ος Α ομίλου

ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ – ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Β  
23ή/2/2019   ΔΑΚ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 2ος Γ ομίλου – 3ος Δ ομίλου

ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ – ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Γ  
23/2/2019 16:00 ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2ος Δ ομίλου – 3ος Γ ομίλου

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ – ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δ  

 

Η Β΄ φάση θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

Στο Νότιο όμιλο θα μετέχουν οι ομάδες ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και οι νικητές των αγώνων Α και Β.

Στο Βόρειο όμιλο θα μετέχουν οι ομάδες ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και οι νικητές των αγώνων Γ και Δ.

 

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΛΦΑ ‘93    67 – 62

Δεκάλεπτα:  Α 13-09, Β 14-18, Γ 21-19, Δ 19-16

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.,Σταθάτος Γ.):Ντάλλας Φ. 8, Καπετανάκης Α., Κουτσογιάννης Χρ. 10,  Χολέβας Ι., Βελέντζάς Κ., Μίχος Ι. 8, Σταμάτης Π. 19(2), Γαλάνης Ν. 7, Κουφογιάννης Β. 2, Κωτσόπουλος Ι., Μανταρίνης Α. 4, Αναγνωστόπουλος Φ. 9(1).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...