Αποκάλυψη: Γιατί ο Γουίλιαμ δεν ήθελε με τίποτα ο Χάρι να παντρευτεί τη Μέγκαν

Αποκάλυψη: Γιατί ο Γουίλιαμ δεν ήθελε με τίποτα ο Χάρι να παντρευτεί τη Μέγκαν

Ψυχρότητα ανάμεσα στους δύο γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φαίνεται να έχει επέλθει μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Ουίνδσορ, για να μην βλέπουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι κατοικούν επίσης στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, και συγκεκριμένα την εφημερίδα Sun, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από την αρχή διατηρούσε αμφιβολίες για το αν η Μέγκαν Μαρκλ ήταν η κατάλληλη για να γίνει σύζυγος του αδελφού του και να μπει στο παλάτι.

Ο Γουίλιαμ γνώρισε για πρώτη φορά την Μέγκαν όταν ο Χάρι την κάλεσε στο Λονδίνο και την φιλοξένησε στο παλάτι του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, όταν η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξέφρασε εξέφρασε στον αδελφό τους τις αμφιβολίες του για αυτό τον γάμο.

«Ο Γουίλιαμ είπε στον αδελφό του ότι δεν γνώριζαν τίποτα για το παρελθόν της, για τις προθέσεις της και για το ποια πραγματικά ήταν εκείνη. Ο Γουίλιαμ τόνισε με έμφαση πως το να γίνει κανείς μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι ένα τεράστιο εγχείρημα και πως η πίεση και ο έλεγχος δεν σταματούν ποτέ», δήλωσε η ίδια πηγή. 

Οι αμφιβολίες του μεγάλου του αδελφού μάλλον δεν άρεσαν και πολύ στον πρίγκιπα Χάρι, και έτσι ξεκίνησε η ρήξη μεταξύ των δύο αδελφών. «Ο Χάρι κατηγόρησε τον αδελφό του πως προσπάθησε να του χαλάσει τη σχέση, πριν αυτή ακόμα αρχίσει», δήλωσε ένας φίλος τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώνυμων πηγών από το παλάτι στη Sun, και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους για τη Μέγκαν Μαρκλ αλλά και για την οικογένειά της, ειδικότερα για τον πατέρα της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ και η ετεροθαλής αδελφή της Σαμάνθα έχουν δώσει συνεντεύξεις στις οποίες εκθέτουν το παλάτι και την βασιλική οικογένεια.

«Η άποψή μου είναι ότι ο Χάρι αισθάνεται πως δεν μπόρεσε να προστατέψει την μητέρα του και θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη σύζυγό του», ανέφερε πηγή από το παλάτι.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/348623-Apokalypse-Giati-o-Goyiliam-den-ethele-me-tipota-o-CHari-na-pantreytei-te-Megkan ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...