Αποκαλυπτήρια για τον Παναιτωλικό στο αυριανό φιλικό με τον Ατρόμητο

Το πρώτο του επίσημο φιλικό ενόψη της νέας σεζόν δίνει αύριο ο Παναιτωλικός εντός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 18.30, στα αποκαλυπτήρια της νέας του ομάδας, των μεταγραφικών αποκτημάτων καθώς και της νέας του εντυπωσιακής φανέλας.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου με πολλά λάτιν στοιχεία φέτος στο ρόστερ καθώς 9 απ’τους 23 ποδοσφαιριστές είναι λατινοαμερικάνοι, ευελπιστεί να κερδίσει αυτό που έχασε τα τελευταία δύο χρόνια, δηλαδή θέαμα, αναρρίχηση στη βαθμολογία, καθώς και τον κόσμο του. Ιδιοκτήτης της ομάδας παραμένει ο Φώτης Κωστούλας (μέχρι να βρεθεί κάποιος αξιόλογος αγοραστής) και στη θέση του προέδρου ο Γεράσιμος Μπελεβώνης. Προπονητής ο Μάκης Χάβος, ένας άνθρωπος που κατάφερε τη σεζόν 2014-2015 όντας και τότε προπονητής της ομάδας να δημιουργήσει ένα υπέροχο ρόστερ και να βγάλει τον Παναιτωλικό στην 6η θέση του πρωταθλήματος! Μία νέα ομάδα με πέντε μεταγραφές να έχουν πραγματοποιηθεί, Ντίας και Μάζουρεκ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Μαρινάκης που μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε άμυνα και κέντρο, η επιστροφή του Τσενάμο για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε καθώς και η ελπιδοφόρα μεταγραφή του ταλαντούχου Αμερικάνου στράικερ Σελεμανί. Πέρα απ’τις πέντε αυτές μετεγραφές στον Παναιτωλικό επέστρεψε έπειτα απ’τον δανεισμό του ο Ντάνι Μπεχαράνο.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις ο αρχηγός Γιώργος Κούσας έπειτα από 7 χρόνια αποχώρησε μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα για να μεταγραφεί έπειτα στην ομάδα της ΑΕΛ. Μουνιός, Μάκος, Κουτρομάνος, Καβουσάκης, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου και Ρέι επίσης αποχώρησαν απ’ τον Παναιτωλικό.

Στα θετικά η μεγάλη επιστροφή των οργανωμένων ξανά στο γήπεδο που θα δώσει πνοή και πάθος στους ποδοσφαιριστές με τα συνθήματα και την τρέλα της κερκίδας!

Δωρεάν η είσοδος αύριο με κουπόνια όμως να μοιράζονται για την ενίσχυση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού με 2 ευρώ οικονομικής ενίσχυσης για όποιον φίλαθλο επιθυμεί να βοηθήσει τα τμήματα.

Με νέες φανέλες αύριο ο Παναιτωλικός που εντυπωσιάζουν (μπλέ, κίτρινο, γκρί..)

Ο νέος Παναιτωλικός παρουσιάζεται αύριο λοιπόν μπροστά στον κόσμο του…

 

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...