Αποκλειστικό:Πρόταση για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στο Αντίρριο κατέθεσαν οι αθλητικοί σύλλογοι του Αντιρρίου

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Π. Λουκόπουλο είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων Α.Ο Ατρόμητος Αντιρρίου και Φαέθων Αντιρρίου, προκειμένου να ενημερώσουν επίσημα τη Δημοτική Αρχή και το Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου για την πρωτοβουλία τους για -από κοινού με την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.)- συνδιοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών/Γυναικών, το τριήμερο 14-15-16 Ιουλίου στην πλαζ Αντιρρίου.

Στη βάση της επί της αρχής αποδοχής της Ομοσπονδίας, με την οποία οι σύλλογοι έχουν αλληλογραφήσει, οι εκπρόσωποι των δυο συλλόγων Βασίλης Αγγελόπουλος Θάνος Ζάκκας ανέλυσαν στον Δήμαρχο τη σπουδαιότητα της εν λόγω διοργάνωσης που θα έχει πανελλήνιο ενδιαφέρον, θα φέρει αποστολές αθλητών και αθλητριών στη περιοχή, πολυάριθμους θεατές από όλη την Ελλάδα, πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη και φυσικά τεράστια οφέλη για την τοπική αγορά και τη τουριστική κίνηση μεσούντος του Ιουλίου.

Επίσης ενημέρωσαν τον κ. Π. Λουκόπουλο ότι, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στηρίζει τη διοργάνωση, δεδομένου του γνωστοποιημένου προς αυτή ενδιαφέροντος της Ομοσπονδίας να διεξάγονται για τηλεοπτικούς λόγους οι αγώνες πλάι σε σημαντικά τοπόσημα της χώρας, όπως η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης». Στην κατεύθυνση αυτή ζητήθηκε από τους έχοντες την πρωτοβουλία συλλόγους και η υποστήριξη και συμμετοχή του Δήμου στην εν λόγω αθλητική εκδήλωση.

Πλέον μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες που πρέπει να δοθεί και επίσημη απάντηση προς την Ε.Ο.ΠΕ. αν ο Δήμος Ναυπακτίας και το αρμόδιο για την πλαζ Αντιρρίου, Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου θα ανάψει το πράσινο φως για να γίνει στην περιοχή μια εθνικής εμβέλειας αθλητική διοργάνωση, η οποία αφενός θα τη διαφημίσει και αφετέρου θα δημιουργήσει επισκεψιμότητα.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν, τον Σεπτέμβρη του 2013, οι δύο Aντιρριώτικοι σύλλογοι είχαν συνδιοργανώσει επιτυχώς το «1ο Τρίαθλο Αντιρρίου» στην πλάζ της πόλης τους, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και θεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley αποτελεί πρόκριμα και για άλλες αθλητικού τύπου εκδηλώσεις μεγάλης εμβέλειας εστιασμένες στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τη διοργάνωση των οποίων στρατηγικά επιδιώκει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έχοντας ενημερώσει τις σχετικές με το θέμα επαγγελματικές ενώσεις της περιοχής.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...