Αποκλειστικό Ένα “βήμα” πριν περάσει στα χέρια του Δήμου το κτίριο της πρώην εφορίας

-Στο δήμο Ναυπακτίας το κτίριο της πρώην εφορίας-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  του Nafpaktianews

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Nafpaktianews.gr λίγες ημέρες μετά τις αποκλειστικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου που μας αποκάλυψε πως είχαν γίνει ενέργειες ώστε το κτίριο της πρώην εφορίες που σήμερα φιλοξενεί το Α.Τ. Ναυπάκτου , την τροχαία και το Λιμενικό να περάσει στη δικαιοδοσία του  Δήμου Ναυπακτίας.

Έτσι λοιπόν λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σύμφωνα με αποκλειστικές πάλι πληροφορίες του Nafpaktianews.gr η βεβαιότητα ότι αυτό τελικά θα συμβεί.. Σύμφωνα με πηγές του Nafpaktianews.gr βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την τελική μεταβίβαση του κτιρίου από την ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) στο δήμο Ναυπακτίας για δέκα χρόνια με ένα μικρό αντίτιμο.

Δείτε τι είχε δηλώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Nafpaktianews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βάσει των αναγραφόμενων,ουσιαστικά δεν θα περιέλθει στον Δήμο,αλλά ο δήμος θα το ενοικιάσει,έναντι κάποιου τιμήματος,για δέκα χρόνια.Για να μην χάνουμε και την λογική μας!!!!!!

  2. Βασικά το οίκημα δεν θα ανήκει στον Δήμο,αλλά θα ενοικιαστεί για δέκα χρόνια,έναντι κάποιου,όπως αναφέρεται τιμήματος.Μετά θα περιέλθει στον Δήμο? Γιατί αν δεν περιέλθει,η όλη υπόθεση μυρίζει επικοινωνιακή πολιτική και τίποτε άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...