Αποχώρησε ο Δ. Γιαννακόπουλος, εκατέρωθεν καταγγελίες!

Μεγάλη ένταση και αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού! Αλληλοκατηγορίες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

”Κόλαση” στην έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την συνάντηση, μετά από επίθεση, όπως υποστηρίζει, από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού! Ο ισχυρός άνδρας της ”πράσινης” ΚΑΕ έφυγε από το Υπουργείο, φωνάζοντας πως δέχθηκε σπρώξιμο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όταν προσπάθησε να αποχωρήσει νωρίτερα, ενώ καταγγέλλει και λεκτική επίθεση από τον Γιώργο Σκινδήλια!

Κατά την έξοδο του από την αίθουσα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φώναζε: “Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Σας παρακαλώ. Και να μην επεμβαίνει ο Υπουργός; Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός, να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε”, ενώ αμέσως μετά τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου: ”Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε ολο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού”.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γ. Σκινδήλια κατά την διάρκεια της σύσκεψης, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρώτος!

Οι υπόλοιποι συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να έχει αποχωρήσει οριστικά, μαζί με τη νομικό σύμβουλο Μαργαρίτα Θανού, ενώ ο Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κύριος Καρβούτζης, παραμένει στην αίθουσα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...