Από το Μαλανδρίνο ο οδηγός που έχασε την ζωή του στην Ιόνια οδό ! (φωτό)

Σοκ στην κοινωνία του Μαλανδρίνου και της Φωκίδας. Θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην Ιόνια οδό έπεσε ο γνωστός ιδιοκτήτης ταβέρνας -σύμφωνα με το amfissaface.gr- από το Μαλανδρίνο, Ηλίας Παπαλέξης.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός επιχειρηματίας, ηλικίας 59 ετών, επέστρεφε προς Μαλανδρίνο από το Μεσολόγγι όπου είχε μεταβεί και στο ύψος της περιοχής “Κεφαλόβρυσο” μετά τις 2 νύχτα το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για άγνωστη ακόμη αιτία, συγκρούστηκε σφοδρά με νταλίκα, με αποτέλεσμα  αυτό να ανατραπεί και η νταλίκα να υποστεί μεγάλη ζημιά στο κουβούκλιο του οδηγού.

Τα δυο οχήματα είχαν την ίδια κατεύθυνση προς Αντίρριο, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας έπεσε στο πίσω μέρος του φορτηγού του 59χρονου που προπορευόταν, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια, από τα οποία τον απεγκλώβισαν δυστυχώς νεκρό οι άνδρες της πυροσβεστικής Μεσολογγίου που έσπευσαν στο σημείο. Η νταλίκα μετά τη σύγκρουση κατέληξε στην αριστερή λωρίδα πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα. O οδηγός της νταλίκας διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

φωτό από aixmi-news.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...