Ασημακοπούλου: Θα ήταν ανεύθυνο να μην ζητάει εκλογές η Ν.Δ.

«Το ζήτημα δεν είναι τι συμφέρει τη Νέα Δημοκρατία αλλά τι συμφέρει τη χώρα»

«Το κόστος της παραμονής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι μεγαλύτερο από το κόστος των εκλογών», υποστηρίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, σε συνέντευξή της στο αθηναϊκό πρακτορείο Ειδήσεων.

Παράλληλα, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου τονίζει ότι «θα ήταν ανεύθυνο η Νέα Δημοκρατία να μην ζητάει εκλογές το συντομότερο».

«Το ζήτημα δεν είναι τι συμφέρει τη Νέα Δημοκρατία αλλά τι συμφέρει τη χώρα. Και όσο παραμένει στο τιμόνι της χώρας το πιο ανίκανο κυβερνητικό σχήμα της μεταπολίτευσης, τόσο η κατάσταση σε όλα τα μέτωπα θα επιδεινώνεται», σημειώνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου υποστηρίζει ότι «το 4ο μνημόνιο είναι προ των πυλών και έρχεται πάλι από υπαιτιότητα της κυβέρνησης». Όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί τον μόνιμο κόφτη και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και μένουν οι λεπτομέρειες, οι οποίες θα φανούν εν ευθέτω χρόνο. Όσο και αν προσπαθήσουν να τις κρύψουν, δυστυχώς οι Έλληνες θα τις νιώσουν στις τσέπες τους».

Ερωτηθείσα για το αν η συνεργασία του Γιώργου Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύει τυχόν μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου απαντά ότι «η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει αυτοδυναμία», λέγοντας ωστόσο ότι «η οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία δεν εξαρτάται από την ανθρωπογεωγραφία του άλλου κόμματος αλλά από το αν υπάρχει σύγκλιση».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...