Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου!

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου!

Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με την επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος στις 19 Δεκεμβρίου κάτω από το σπίτι του από τρεις κουκουλοφόρους.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει εδώ και μέρες τους τρεις δράστες που ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή και ήταν δεδομένο πως η εξιχνίαση της υπόθεσης βρισκόταν στην τελική ευθεία, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Ι.Χ. που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στη Λάρισα και ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Μετά απ’ όλα αυτά η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δύο πολιτών που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος του Τζήλου!

Μετά και την υποβολή της δικογραφίας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερεύνησε την υπόθεση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λάρισας Τζαμαλής διέταξε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Για την ίδια υπόθεση ενδεχομένως να υπάρξει και ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/352889-Askethekan-poinikes-dioxeis-gia-ton-xylodarmo-toy-Tzeloy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...