Ασταμάτητος ο Όμηρος 3-1 νίκησε και τον Α.Ο. Χάλκειας

Την 6η του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Όμηρος Νεοχωρίου επικρατώντας στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Α.Ο. Χάλκειας με σκορ 3 – 1.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου έφτασε τους 18 βαθμούς αφήνοντας στους 10 τον Α.Ο. Χάλκειας, που έγινε η πρώτη ομάδα η οποία σκόραρε στο πρωτάθλημα απέναντι στον Όμηρο.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ενώ σε ένα σημείο που έδειξαν να “χαλαρώνουν” δέχτηκαν το γκολ που ξανάβαλε τον Α.Ο. Χάλκειας στο παιχνίδι για λίγο όμως, καθώς σε ένα αγωνιστικό τετράλεπτο έγινε το 3 – 1.
Ο Όμηρος μπήκε από την αρχή δυνατά και έχασε ευκαιρίες με τον Ανδρεόπουλο να έχει καλές επεμβάσεις σε δύο περιπτώσεις. Στο 28΄ ο Τσώνης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φράγκου άνοιξε το σκορ και στο 33΄ ο Βασιλάρης με πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Καβαλιέρη διπλασίασε τα τέρματα του Ομήρου. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδειξαν να επαναπαύονται στο 2 – 0 και στο 44΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ανδριτσόπουλου ο Αλμπάνης με κεφαλιά μείωσε σε 2 – 1.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έδειξαν να “κλειδώνουν” τη νίκη. Ο Βασιλάρης έκανε τη σέντρα και ο Γκάτσης με σουτ έκανε το 3 – 1 στο 48΄ δίνοντας τεράστιο προβάδισμα νίκης στον Όμηρο. Οι παίκτες του Χρήστου Καραπίτσου έκαναν φάσεις στη συνέχεια, είχαν δύο δοκάρια με τον Κούση στο 76΄ και το Ματσίγκα στο 92΄ και το 3 – 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος χαρίζοντάς τους την έκτη τους νίκη.

Η φάση του αγώνα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαγγέλης Γκάτσης κάνει το 3 – 1 και ουσιαστικά “σφραγίζει” τη νίκη του Ομήρου, που είχε δεχτεί γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Βαγγέλης Βασιλάρης πέτυχε ένα γκολ, έδωσε μία ασίστ και ήταν πολύ ορεξάτος ξεκινώντας πολλές επιθέσεις του Ομήρου. Αν μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είχε καλύτερες αποφάσεις οι γηπεδούχοι θα είχαν φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ.

Το φιλμ του αγώνα.

 Δυνατό σουτ του Βασιλάρη έδιωξε εντυπωσιακά ο Ανδρεόπουλος.
12΄ Ο Φράγκος κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή και σουτάρει με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία σε κόρνερ.
21΄ Σουτ του Τσίμπιτση έξω από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος.
22΄ Κόρνερ του Φράγκου ο Μανθόπουλος έπιασε το σουτ με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.
28΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Φράγκου ο Τσώνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
33΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Σεραφίγγου στον Καβαλιέρη που κάνει τη σέντρα και ο Βασιλάρης με φοβερό σουτ στην κίνηση κάνει το 2 – 0.
43΄ Γρήγορη αντεπίθεση για τον Όμηρο με το Βασιλάρη, παρότι έχει πάσα, να σουτάρει έξω από την περιοχή χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα.
44΄ Γκολ. Κόρνερ του Ανδριτσόπουλου ο Αλμπάνης με κεφαλιά μειώνει σε 2 – 1.
48΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Τσίμπιτση στο Βασιλάρη που κάνει τη σέντρα και ο Γκάτσης στο πρώτο δοκάρι με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 1.
58΄ Σουτ του Βασιλάρη έξω από την περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ.
76΄ Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας Σεραφίγγου με Κούση ο τελευταίος κάνει το πλασέ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.
79΄ Φάουλ του Βασιλάρη απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
82΄ Ατομική ενέργεια του Κούση που πασάρει στο Βασιλάρη ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
87΄ Σέντρα του Σεραφίγγου σουτ του Γκάτση από καλή θέση η μπάλα φεύγει άουτ.
89΄ Φάουλ του Βασιλάρη η άμυνα δεν απομακρύνει καλά και η μπάλα φτάνει στο Σεραφίγγο που σουτάρει άουτ.
92΄ Σουτ του Ματσίγκα έξω από την περιοχή η μπάλα στο δοκάρι.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Καραπίτσος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης (85΄ Ματσίγκας), Τσώνης, Μπαλαμπάνης, Μανθόπουλος (85΄ Θεοδωρίδης), Βασιλάρης, Τσίμπιτσης (70΄ Καντάνης), Σεραφίγγος, Γκάτσης, Φράγκος Χ. (75΄ Κούσης).

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Παναγιωτόπουλος, Παπαποστόλου (89΄ Παχνής), Μυλωνάς, Κάκκος, Ανδριτσόπουλος, Μαστραπάς (66΄ Νασόπουλος), Αλεξόπουλος, Βαλμάς, Αλμπάνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...