''Ατρόμητος'' στη Ναύπακτο.

Ναυπακτιακός – Ατρ.Αντιρρίου 0 – 1

Σκόρερ 29′ Παπαποστόλου σουτ.

Από ένα δοκάρι οι ομάδες.Ο Ναυπακτιακός με τον Αδραχτά στο 39′ και ο Ατρόμητος με τον Καλαβρουζιώτη στο 71′

Πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία και στην ανάπτυξη ο Ναυπακτιακός.

 

Πολύ καλός ο Ατρόμητος ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και το πήρε.Η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου πήρε μεγάλη νίκη που εκτός από βαθμολογικής σημασίας είναι  νίκη γοήτρου.

Αυτό που θα θέλαμε να θυμόμαστε για το Ναυπακτιακό από το σημερινό παιγνίδι ήταν σίγουρα η σεμνή τελετή που οργάνωσε το κλαμπ του Ναυπακτιακού προς τιμήν του μέχρι χθες παίκτη και ηγέτη του Π.Παπαποστόλου και σημερινού παίκτη του Ατρόμητου.Οι συνδεσμίτες του Ναυπακτιακού τίμησαν τον πρώην αρχηγό με πλακέτα για την προσφορά του στο σύλλογο και υπό τις ιαχές ”Πέρι ψυχάρα για πάντα Αστεράρα”.Αυτό φανερώνει και την αγάπη του κόσμου προς τον ποδοσφαιριστή,αλλά και την αγάπη που ο ίδιος έδωσε και εισέπραξε.Αγωνιστικά όπως είπαμε θα θέλαμε πολύ να το ξεχάσουμε,γιατί πολύ απλά η ομάδα του Ναυπακτιακού δεν άξιζε τίποτε περισσότερο από αυτό που πήρε.Δηλαδή τίποτα.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 29′ και ήταν το γκολ με το οποίο ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Π.Παπαποστόλου με σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή και αφού είχε δεχτεί μια πολύ όμορφη μπαλιά.

Στο 33′ σέντρα του Παπαποστόλου,ο Καλαβρουζιώτης με ψαλιδάκι στέλνει την μπάλα λίγο άουτ,ένα σουτ του Αδραχτά στο 39′ επίσης η μπάλα λίγο άουτ και στο 41′ σουτ του Γλωσσόπουλου ομοίως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό.Έναν Ναυπακτιακό χωρίς πλάνο και προοπτική στις επιθέσεις του και έναν Ατρόμητο που πρόσεχε τα νώτα του βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις όταν αυτό του το επέτρεπε η φάση.Στο 48′ σουτ του Θανασιού,λίγο άουτ,στο 71′ σέντρα του Κάκκου για τον Ατρόμητο από αριστερά,κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη στο οριζόντιο δοκάρι του Γκιάτα και στο 87’σουτ του Γλωσσόπουλου η μπάλα άουτ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ Νafpaktianews.gr 

Αύριο Πέμπτη μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα,όπως επίσης τις κυριότερες φάσεις και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και το φωτορεπορτάζ του αγώνα.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...