Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δυο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν, την ώρα που βρίσκονταν μέσα επισκέπτες!

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δυο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν, την ώρα που βρίσκονταν μέσα επισκέπτες!

Δύο ιαγουάροι που φιλοξενούνταν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο θανατώθηκαν όταν πέρασαν τον ελεγχόμενο χώρο φύλαξης.

Το συμβάν επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, τονίζοντας πως τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο ασφαλείας και σύμφωνα με αυτό, απομονώθηκε ο χώρος και τα εν λόγω ζώα εξουδετερώθηκαν.

Η διοίκηση επίσης καθησυχάζει ότι δεν κινδύνευσε κανένα μέλος του του προσωπικού ή των επισκεπτών που βρίσκονταν στο Πάρκο, καθώς το περιστατικό συνέβη σε ώρα λειτουργίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Αντίο Jenny και Spotty,

Σήμερα το μεσημέρι περί την ώρα 14:00 οι φροντιστές διαπίστωσαν έξοδο ζώων του Πάρκου μας από τον ελεγχόμενο χώρο φύλαξης τους.

Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο ασφαλείας που προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με αυτό, απομονώθηκε ο χώρος και τα εν λόγω ζώα εξουδετερώθηκαν όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες, από τους φροντιστές του Πάρκου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής, που ολοκληρώθηκε σε περίπου πέντε λεπτά, δεν κινδύνεψε κανένα μέλος του προσωπικού ή των επισκεπτών που βρίσκονταν στο Πάρκο. Δυστυχώς, οι δύο μας ιαγουάροι, η Jenny και ο Spotty, δεν είναι πια μαζί μας, καθότι για τέτοιου είδους ζώα δεν προβλέπεται η τακτική της αναισθησίας.

Είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα για όλη την οικογένεια του Πάρκου”.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/349151-Attiko-Zoologiko-Parko-Skotosan-dyo-tzagkoyar-poy-drapeteysan-ten-ora-poy-briskontan-mesa-episkeptes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...