Αυτή είναι η σέξι καθηγήτρια με το πλατύ χαμόγελο που… παρέδιδε «ιδιαίτερα» μαθήματα σεξ σε 17χρονο

Είχαν ερωτικές επαφές στο σχολείο

Για ανάρμοστη σεξουαλική σχέση με μαθητή της συνελήφθη μια 27χρονη καθηγήτρια Βιολογίας στις ΗΠΑ.

Ο λόγος για τη Σάρα Φόουλκς, που απολύθηκε από το Λύκειο του Λόκχαρτ στο Τέξας και μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή επειδή έκανε σεξ με έναν 17χρονο μαθητή της.

Πάντως, παρά τη σύλληψή της, η Φόουλκς δεν έδειξε να… πτοείται και πόζαρε με ένα τεράστιο χαμόγελο στη φωτογραφία που βγάζουν όσοι συλλαμβάνονται, προκαλώντας την έκπληξη των αστυνομικών αλλά και όσων την είδαν να γελάει… μέχρι τα αυτιά:

Η 27χρονη εργαζόταν ως καθηγήτρια Βιολογίας στο σχολείο από τον Οκτώβριο του 2014 και η σχέση της με τον μαθητή της αποκαλύφθηκε όταν ο 17χρονος, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αμερικανικά Μέσα, το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ ακόμα και μέσα στο σχολείο.  

1

Ενδιαφέρον έχει το προφίλ της 27χρονης στην ιστοσελίδα του σχολείου. Οπως αναφέρει το heavy.com, η Φόουλκς έγραφε (σ.σ.: η ανάρτηση κατέβηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου) στο προφίλ της: «Εχω πολύ μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου ως καθηγήτρια, αλλά και από τους μαθητές μου. Θέλω η φετινή σχολική χρονιά να είναι απολαυστική για όλους τους μαθητές μου, αλλά και παραγωγική, ανταγωνιστική και ενισχυτική χρονιά, με επιτυχίες για όλους».

1

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φόουλκς είναι παντρεμένη και συνελήφθη μια ημέρα αφότου γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγό της.

1

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/275930-Ayte-einai-e-sexi-kathegetria-me-to-platy-chamogelo-poy-paredide-idiaitera-mathemata-sex-se-17chrono ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...