Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι με Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία

Σε τρεις ημέρες, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου στο Αγρίνιο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας θ’ ανακοινώσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
Ο κ. Κατσιφάρας που σε αυτήν την αναμέτρηση πατάει σε δύο κομματικές βάρκες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ που του πρόσφεραν στήριξη, στην ομιλία του θ’ αναφερθεί στις καταστατικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού που διατηρεί το όνομα «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» καθώς και σε επιμέρους -ανά τομέα έργου- προτεραιότητες που περιλαμβάνονται στους στόχους της επόμενης περιόδου για την Αιτωλοακαρνανία. Θα επιχειρήσει να πείσει για την επανεκλογή του για τρίτη θητεία σε μια εκλογική αναμέτρηση που προβάλλει ως ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο.
Όπως και να έχει, το ενδιαφέρον για την εκδήλωση της Τρίτης στρέφεται στα ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr, ο περιφερειάρχης θα ανακοινώσει 18 περίπου ονόματα από τα 24 των υποψήφιων. Τα υπόλοιπα έξι, κυρίως ονόματα γυναικών, θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα κάτι άλλωστε που συνηθίζεται.
Αναφορικά με τα ονόματα που θα ανακοινωθούν την Τρίτη, σε αυτά αναμένεται να περιλαμβάνεται η πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Κωνσταντίνα Κατσαρή (επιβεβαιώνοντας προ τριμήνου δημοσίευμα του agrinionews.gr). Υποψήφιοι θα είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγρινίου σήμερα Αγγελική Ρούσση και Βλάσσης Σφυρής , ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Αντώνης Φράγκος.
Υποψήφιοι θα είναι φυσικά και οι νυν αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Λύτρας και Νίκος Μπαλαμπάνης όπως και οι Σάββας Αυγέρης (δασονόμος), Απόστολος Ευθυμίου (Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Μεσολογγίου και Ναυπακτίας), Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης (συνταξιούχος τραπεζικός),  Έφη Καρδάρα (Τοπογράφος Μηχανικός), Τάκης Κοκκινοβασίλης (ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών) και Χριστόπουλος Γεώργιος που συμμετείχαν στη λίστα και του 2014. Στο ψηφοδέλτιο εξάλλου του κ. Κατσιφάρα αναμένεται να συμμετάσχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Μανδέλος (γεωπόνος) και Καλλιρόη Αυδή (εργαζόμενη στο δήμο Μεσολογγίου. Επίσης ο Σάββας Βλάχος (εργαζόμενος στην Περιφέρεια) και ο κ. Σώζος(ξενοδοχειακές επιχειρήσεις).
Ιδιαίτερα πιθανή θεωρείται η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του υποδιοικητή της 6η ΥΠΕ Μίλτου Ζαμπάρα κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.
«Ανά Περιφερειακή Ενότητα, στον συνδυασμό μετέχουν πρόσωπα που προέρχονται απ’ την κοινωνία των πολιτών, στελέχη με αποτύπωμα και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, νέες και νέοι που ενεργά στρατεύονται στην πορεία αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλογικών οργανώσεων και φορέων, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες», προαναγγέλλει πάντως ο κ. Κατσιφάρας που απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας «να βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στο Παπαστράτειο και να συνομιλήσουν με τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...