Αφεντικό έκανε δώρο εξωτικό ταξίδι στους 100 υπαλλήλους του

Ο ιδρυτής της εταιρείας Evolve, Chatri Sityodtong,  η οποία ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, προσέφερε ένα ταξίδι στους εργαζόμενους του στο τροπικό έθνος, επειδή ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του. Όπως δήλωσε η εταιρεία του – ακαδημίες πολεμικών τεχνών – με έδρα τη Σιγκαπούρη, είδε μία ανάπτυξη της τάξης του 30% και θέλησε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Ο Sityodtong γι’αυτό το ταξίδι στις Μαλδίβες ξόδεψε 467.000 ευρώ.

 

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει δώρο στους υπαλλήλους του. Όπως είπε, οι διακοπές είναι ένα «μέρος της κουλτούρας της Evolve» και στο παρελθόν έχει προσφέρει στους εργαζομένους του διακοπές σε πολυτελείς προορισμούς όπως το Μπαλί, το Κράμπι, και το Μπιντάν στην Ινδονησία. Και όλα αυτά τα τελευταία 5 χρόνια. «Αυτές οι ανταμοιβές είναι ένα μικρό δείγμα της ειλικρινούς ευγνωμοσύνης μου σε όλους τους πρωτοφανείς ροκ σταρς της εταιρείας» δήλωσε. «Κάθε χρόνο παίρνω όλη την ομάδα σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε ένα πολυτελές θέρετρο σε έναν προορισμό έκπληξη».
 

Και πρόσθεσε: «Πολλά άτομα από το προσωπικό μου θα ήθελαν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχουν τα μέσα για να το κάνουν. Η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας μου στο Evolve προέρχεται από φτωχές οικογένειες που έχουν αντιμετωπίσει διάφορες τραγωδίες ή αντιξοότητες. Γι’ αυτούς η Evolve, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγουν από τη φτώχεια και να πραγματοποιήσουν τη ζωή των ονείρων τους. Οι καλύτεροι αξίζουν το καλύτερο. Αυτό είναι το σωστό.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...