Α.Δ.Κ.Ν: Ο κατήφορος της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου δεν έχει τέλος

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γούλας ρώτησε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να ενημερωθεί ποιος έκανε το έργο διαπλάτυνσης στροφής στον Πλατανίτη. Ο κ. Καρακώστας, αν και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Επειδή κάθε δημοτικό έργο πρέπει να αποφασίζεται από το δημοτικό συμβούλιο, να έχει μελέτη, προϋπολογισμό και επιβλέποντα μηχανικό και επειδή τίποτα από τα παραπάνω δεν γνώριζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, το ερώτημα για το ποιος έκανε το έργο έμεινε αναπάντητο.

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Κοτσανάς είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι «το έργο το έκανε ο από μηχανής θεός».  Ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας γέλασαν με την εύστοχη (!!!)  απάντηση του αντιδημάρχου που θεώρησε ότι κατατρόπωσε τους αφελείς συμβούλους της αντιπολίτευσης που τολμάνε να ζητήσουν εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή Λουκόπουλου διαχειρίζεται τα χρήματα των δημοτών. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα πάρα πολλά έργα που γίνονται στο Δήμο Ναυπακτίας για τα οποία τόσο οι υπηρεσίες όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν γνωρίζουν ούτε πως γίνονται, ούτε πως χρηματοδοτούνται.

Με αυτές τις πρακτικές της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου το δημοτικό συμβούλιο έχει χάσει το ρόλο του, η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της, οι αντιδήμαρχοι, κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν. Ο λαϊκισμός και η αλαζονεία γίνονται πλέον καθεστώς και όλα θυσιάζονται στο βωμό του εντυπωσιασμού και  της ψηφοθηρίας. Με πρόσχημα την εξυπηρέτηση των πολιτών η δημοτική αρχή Λουκόπουλου καταργεί τους κανόνες και χρησιμοποιεί κάθε μέσο στο βωμό της επανεκλογής και της εξυπηρέτησης προσωπικών σκοπιμοτήτων και  ιδιοτελών συμφερόντων.

Ναύπακτος 29/11/2018



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...