Α.Δ.Κ.Ν: Συσκότιση και Αδιαφάνεια

Στο δημοτικό Συμβούλιο στις 10-12-18 με πρωτοβουλία των συμβούλων της ΑΔΚΝ συζητήθηκε η καταγγελία της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Ναυπάκτου σχετικά με την προμήθεια των χριστουγεννιάτικων φωτιστικών που έκανε ο δήμος Ναυπακτίας.

Η Ένωση Ηλεκτρολόγων κατήγγειλε ότι παρά την επίσημη δέσμευση του δημάρχου, ο κ. Λουκόπουλος υπέγραψε και φέτος απευθείας ανάθεση 24.800 € (το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό) για την προμήθεια και συντήρηση του χριστουγεννιάτικου φωτισμού  στον ίδιο με πέρυσι προμηθευτή από την Πάτρα, χωρίς να ζητήσει  προσφορά από τους Ναυπάκτιους ηλεκτρολόγους.

Η Ένωση Ηλεκτρολόγων Ναυπάκτου κατέθεσε και επίσημη προσφορά από την οποία προκύπτει ότι τα ίδια φωτιστικά θα τα προσέφεραν οι ίδιοι με 58 ευρώ το ένα, ενώ ο δήμος τα πλήρωσε 620 ευρώ το ένα. Δηλαδή 10 και πλέον φορές ακριβότερα.

Ενώ η καταγγελία άφησε άναυδους τους δημοτικούς συμβούλους ο δήμαρχος παρέμεινε για μία ακόμη φορά άφωνος. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κοτσανάς δεν έδωσε καμιά απάντηση στα ερωτήματα που έβαλε η αντιπολίτευση και η Ένωση Ηλεκτρολόγων της πόλης. Μίλησε για το φωτισμό του Βόλου, της Βιέννης!!! αλλά όχι για το κόστος φωτισμού της Ναυπάκτου.

Για να συσκοτίσει την υπόθεση μιλούσε για το διαγωνισμό ηλεκτρολογικού υλικού που έκανε ο δήμος παλαιότερα και στον οποίο δεν πήραν μέρος οι Ναυπάκτιοι ηλεκτρολόγοι, ενώ το θέμα αφορούσε την απευθείας ανάθεση των χριστουγεννιάτικων φωτιστικών που έγινε στις 7 Δεκεμβρίου και άρχισε η τοποθέτησή των την ίδια ημέρα!!!

Παρά τα επίμονα ερωτήματα της αντιπολίτευσης γιατί δεν πήρε προσφορά από τους ηλεκτρολόγους της Ναυπάκτου, δεν έδωσε καμία απάντηση.

Δυστυχώς παρά τον καθυστερημένο εορταστικό φωτιστικό στολισμό της πόλης η διαχείριση των οικονομικών του δήμου βρίσκεται σε πλήρη συσκότιση.

Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου 5 μήνες πριν της δημοτικές εκλογές βρίσκεται σε πλήρη εκτροχιασμό.  Τις παράνομες παρεμβάσεις της τις χρεώνει στον από μηχανής θεό!!!  Για το χριστουγεννιάτικο φωτισμό μας παραπέμπει στο Βόλο και στη Βιέννη!!

Η αλαζονεία έχει τα όριά της και αυτά θα τα ορίσουν οι δημότες στις εκλογές του Μαϊου.

Ναύπακτος 12-12-2018



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...