Βάνδαλοι κατέστρεψαν φώτα στο Ευπάλιο!

Έκπληκτοι και αγανακτισμένοι οι πολίτες του Ευπαλίου και των γύρω χωριών, είδαν τις τελευταίες μέρες, κάποιοι βάνδαλοι και ανάγωγοι, να έχουν σπάσει και καταστρέψει μια σειρά από φωτιστικά που τοποθετήθηκαν πρόσφατα σε κεντρικό δρόμο.

Πρόκειται για φώτα που έχουν τοποθετηθεί στην κεντρική νότια είσοδο του Ευπαλίου, από το Μοναστηράκι, και είναι δωρεά του γιατρού Αθανασίου Ευθ. Λαγιανδρέου 
Τα φωτιστικά αυτά όχι μόνο κοσμούν τον συγκεκριμένο δρόμο αλλά παρέχουν και τον απαραίτητο φωτισμό ώστε να διευκολύνονται οι πολίτες και ιδιαίτερα παιδιά και άτομα της τρίτης ηλικίας να τον χρησιμοποιούν άφοβα σε περιπάτους αναψυχής, λόγω της πυκνής κυκλοφορίας οχημάτων που έχει.

Ο δρόμος αυτός δεν είναι μόνο η είσοδος και έξοδος από το Ευπάλιο αλλά και από όλα τα χωριά της νοτιοδυτικής Δωρίδας.

Οι βάνδαλοι βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο της Αστυνομίας που προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους μετά την καταγγελία και μήνυση κατ΄ αγνώστων που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΕυπαλίουΚωνσταντίνος Τσιούστας.

Η ανακάλυψή τους είναι βέβαιο ότι θα γίνει και σύντομα, σύμφωνα με πηγές της τοπικής αστυνομίας, οι δε ποινές για φθορές σε δημοτική περιουσία είναι βαρύτατες.dorida.blogspot.g



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...